Μην χασετε

Γιαγιά έδωσε καταλάθος στο εγγόνι της να φάει αντισηπτικό αντί για παιδική τροφή και τώρα δίνει μάχη για τη ζωή του

Αντισηπτικό για τροφή: Μία γιαγιά ήταν ιδιαίτερα απρόσεκτη. Τόσο απρόσεκτη που αντί για να δώσει στο εγγόνι της τροφή για παιδιά, του έδωσε αντισηπτικό. Ο λόγος γίνεται για ένα μωρό δεκαοκτώ μηνών. Το άτυχο μωράκι ζει στον Καναδά. Το λάθος της γιαγιάς του παιδιού φαίνεται πως πληρώνει, τώρα, όλη η οικογένεια, η οποία τρέχει και δεν φθάνει για να σωθεί το μωρό….

Αντισηπτικό για τροφή: Τι αναφέρει το ρεπορτάζ από Βρετανικού μέσου μαζικής ενημέρωσης

Δύσκολες ώρες για ένα μωρό 18 μηνών στον Καναδά. Αυτό, διότι η γιαγιά του έκανε λάθος. Συγκεκριμένα, αντί για παιδική τροφή του έδωσε να πιει τη συσκευασία του αντισηπτικού.

Όπως αναφέρει η «Daily Mirror», η γιαγιά του μικρού Λόγκαν δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει τα μπουκάλια. Αυτό, διότι οι γονείς του παιδιού είχαν τοποθετήσει το αντισηπτικό σε παρόμοιο δοχείο.

Advertisements

Η ηλικιωμένη γυναικά δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει καλά και πίστεψε πως μέσα στο δοχείο βρίσκεται παιδική τροφή, με αποτέλεσμα να ταΐσει το μωρό.

O Λόγκαν άρχισε να βήχει και η γιαγιά του τον πήγε αμέσως στο νοσοκομείο. Το άτυχο μωράκι έκανε πλύση στομάχου. Επιπλέον, έχει υποστεί εγκαύματα στον οισοφάγο.

Η άτυχη γιαγιά μπερδεύτηκε γιατί το αντισηπτικό ήταν σε παιδικό μπουκάλι για την μεγάλη κόρη της οικογένειας Τεξέιρα, για να το πάρει μαζί της στο σχολείο.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα