Μην χασετε

Βαγγέλης Περρής για Bachelor: «Υποβιβάζει τη νοημοσύνη των τηλεθεατών – Παρουσιάζει σαν σοβαρή πραγματικότητα μια θλιβερή αστειότητα»

“Σεναριογράφοι και ηθοποιοί φαίνεται να έχουν αποφοιτήσει με άριστα από τη σχολή “Διλήμματα” του Open” ανέφερε ο Βαγγέλης Περρής

Στην Real Life και στην Πολυξένη Καραμίχα μίλησε σε συνέντευξή του ο Βαγγέλης Περρής και αξιολόγησε την φετινή τηλεοπτική πραγματικότητα. Ποιες εκπομπές ξεχωρίζει και τι δεν θέλει να βλέπει;

Έχετε ξεχωρίσει κάτι στη φετινή τηλεόραση;

Κατακλυσμός εκπομπών! Πλημμύρα! Οι έννοιες δεν είναι τόσο θετικές, κυρίως όταν συνοδεύονται από ξεραϊλα και λάσπη… Όμως κάποια λουλούδια ομορφαίνουν το περιβάλλον. Το «φλΕΡΤ», για παράδειγμα, στην ΕΡΤ μπορεί να έχει παλιομοδίτικο τίτλο, να στήθηκε με προδιαγραφές του ’70 αλλά η παρουσία της Νάντιας Κοντογεώργη εκπέμπει ηρεμία και γνώση του αντικειμένου. Επίσης βρίσκω πολύ καλή τη Δέσποινα Βανδή, που και φέτος μας ξεναγεί σε μια ωραία χώρα, την οποία φαίνεται ότι αγαπά και σέβεται, δεν τη χρησιμοποιεί σαν απλό ντεκόρ. Τη λένε «My Greece» και το αγγλικό αποτελεί τη μοναδική μου διαφωνία.

Advertisements

Βλέπετε ριάλιτι;

Δεν βλέπω το ριάλιτι του ΣΚΑΙ και ελπίζω να φτάσει η στιγμή που δεν θα το βλέπουν ούτε οι άνθρωποι που στιγμάτισαν τον σταθμό με τη συγκεκριμένη επιλογή. Με εκνευρίζει το Bachelor γιατί υποβιβάζει τη νοημοσύνη των τηλεθεατών, παρουσιάζει σαν σοβαρή πραγματικότητα μια θλιβερή αστειότητα, όπου σεναριογράφοι και ηθοποιοί φαίνεται να έχουν αποφοιτήσει με άριστα από τη σχολή «Διλήμματα» του Open.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα