Μην χασετε

Βίντεο: Το μήνυμα της Βούλας Πατουλίδου μέσα από το νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η Βούλα Πατουλίδου, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης μέσω βίντεο που δημοσίευσε από το νοσοκομείο στο Facebook.

Οπως αναφέρει η ίδια το πρόβλημα υγείας της, το οποίο δεν γνωστοποίησε, την εμπόδισε να παρεβρεθεί σε εκδήλωση με θέμα της μεταμόσχευσης μυελού των οστών.

«Προβλήματα υγείας δεν μου επέτρεψαν να παρεβρεθώ στην εκδήλωση της Αντιπεριφέρειας Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης με σκοπό την ευαισθητοποίηση μας στο θέμα της μεταμόσχευσης μυελού των οστών, που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο Παλατάκι (Κυβερνείο) στην Καλαμαριά» ανέφερε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Πάντως η Αντιπεριφερειάρχης δεν ξέχασε να στείλει το δικό της μήνυμα για την μεταμόσχευση μυελού των οστών, καθώς στο βίντεο που δημοσίευσε στο facebook, η ίδια έγραψε ως σχόλιο: «Αυτό είναι το δικό μου μήνυμα για τα παιδιά και τους ενήλικες που χρειάζονται την αγάπη και την αλληλεγγύη μας, που χρειάζονται κάτι από εμάς, από τον οργανισμό μας, για να μπορέσουν να χαμογελάσουν ξανά στη ζωή…».

Advertisements

Δείτε την ανάρτησή της:

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα