Μην χασετε

Βίκυ Κάβουρα: «Μόνο κουφέτα που δεν μου ζητάνε στο δρόμο. Δεν παντρεύομαι με τον Νίκο Οικονομόπουλο»

Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Κάβουρα, η οποία ξεκαθάρισε πως δεν παντρεύεται με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

 

«Έχω σχεδιάσει 15 μαγιό μόνη μου. Εμπνεύστηκα για τα μαγιό μου από μια φίλη μου που έχει ψωμάκια και από μια άλλη φίλη μου με μεγάλο στήθος. Όλα τα σώματα είναι σeξι, είναι ωραίο να είμαστε σeξι. Άλλο πρόστυχες, άλλο σeξι. Φέτος είχα φέτος τις περισσότερες προτάσεις που είχα ποτέ και δεν έκατσε ούτε μία. Μου κλείνουν πόρτες επειδή είμαι κλειστός χαρακτήρας και προτιμώ το βράδυ να κάτσω σπίτι και να διαβάσω ένα βιβλίο», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

 

Advertisements

Η Βίκυ Κάβουρα πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω από πού έσκασε η είδηση ότι είμαι με τον Νίκο Οικονομόπουλο και ότι παντρευόμαστε. Μόνο κουφέτα που δεν μου ζητάνε στο δρόμο, το θεωρούν δεδομένο ότι παντρευόμαστε. Όχι, δεν παντρεύομαι! Έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Τον ζούμε δύο με τέσσερις φορές στη ζωή μας. Με τον Νίκο Κοκλώνη κάναμε ένα διάλειμμα που δεν ξέρω πώς έγινε. Μου λείπει πολύ να παίξω σε ένα σίριαλ».

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα