Μην χασετε

Βάνα Mπάρμπα: Η εξομολόγηση της για την απόφαση να αναλάβει την επιμέλεια του αγοριού από το Πακιστάν

Για την απόφαση να αναλάβει την επιμέλεια ενός 15χρονου αγοριού από το Πακιστάν μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε πως έγινε η γνωριμία της με αυτό το αγόρι και γιατί πήρε τελικά την απόφαση να πάει στο δικαστήριο προκειμένου, μετά τη σύλληψη του πατέρα του να μην οδηγηθεί σε κάποιο ιδρυμα.

 

“Τον Αμπάς τον γνωρίζουμε από όταν ήταν 2-3 ετών περίπου, είχε βγει σε ένα κανάλι ο πατέρας του. Το παιδί είχε αναπνευστικά προβλήματα γιατί του βάζανε κάρβουνα για να ζεσταθεί. Είχαμε πάει τότε με το σωματείο που έχουμε – είμαστε 3000 γυναίκες – στην Αγία Βαρβάρα να τον γνωρίσουμε. Από τότε ενώθηκαν οι ζωές μας. Τον πήγαμε στο νοσοκομείο, γνωρίσαμε τον πατέρα του, ζούσε με τον πατέρα του. Πηγαίναμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, του πηγαίναμε δώρα, τον βγάζαμε βόλτες και πάντα υπήρχε διακριτικά δίπλα του μια πολύ γλυκιά γυναίκα από τις Φιλιππίνες που τον πρόσεχε, η Μαριμπέλ. Όταν τον γνώρισα εγώ είχε δολοφονηθεί η μητέρα του. Είχε αφήσει κάποια πράγματα στα παιδιά της” είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

 

Advertisements

Στη συνέχεια εξήγησε πως πήρε την απόφαση να πάει στο δικαστήριο για να πάρει την επιμέλειά του,

“Κάποια μέρα πριν δυο χρόνια, με πήρε τηλέφωνο η Μαριμπελ και μου είπε ότι ο πατέρας του μπαίνει στη φυλακή… Τον πήραμε και κάναμε έναν μεγάλο δικαστικό αγώνα. Πήγαμε στο δικαστήριο με τον κύριο Λυκουρέζο και την κυρία Μπούρα. Η Μαριμπέλ τον έχει πάρα πολλά χρόνια, το παιδί δε μπορούσε να πάει στο ίδρυμα ή το Χαμόγελο του παιδιού… Πήγαμε στο δικαστήριο και ζητήσαμε να μην πάει στο ίδρυμα δεδομένου του ότι είχε δηλώσει πως αν πάει στο ίδρυμα θα μαχαιρωθεί… Εκεί είπα το εξής, ότι εμάς το παιδί μας ενδιαφέρει να έχει μια ασφαλή ζωή… έτσι ο εισαγγελέας έδωσε την επιτροπεία σε μένα, η Μαριμπέλ είναι μητέρα του πλέον… εγώ τον παίρνω Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρια, Σαββατοκύριακα. Το καλοκαίρι ήταν μαζί μου στη Μύκονο…”

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα