Μην χασετε

Ατύχημα για την Ματίνα Παγώνη: Έπεσε και έσπασε το χέρι της

Δύσκολες μέρες περνά η Ματίνα Παγώνη μετά το ατύχημα που είχε στο γραφείο της.

 

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου και της εφημερίδας On Time, μετά από ένα στραβοπάτημα, έπεσε με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι της. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι ενώ  μέσα στην ατυχία της ήταν και τυχερή αφού θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί πολύ χειρότερα. Η ίδια φανερά καταβεβλημένη δεν μπορούσε να μιλήσει σε επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος μαζί της. «Πείτε μου… Πονάω πολύ» είπε  χαμηλόφωνα στην On Time ενώ παραδέχτηκε πως το ατύχημα έλαβε χώρα μέσα στο γραφείο της, «Έπεσα στο γραφείο, χτύπησα το χέρι μου και το ΄χω βάλει στο γύψο».

 

Advertisements

Μιλώντας στο παρελθόν στην Ελεονώρα Μελέτη, είχε τονίσει πόσο πολύ της αρέσει να βάφεται και να περιποιείται τον εαυτό της και θεωρεί πως αυτό είναι κάτι που βοηθά και τους ασθενείς της. Μάλιστα η περιποιημένη της εμφάνιση δεν έχει  περάσει απαρατήρητη…

Πολλοί είναι άντρες που έχουν δηλώσει γοητευμένοι  από το παρουσιαστικό  της, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένας άνδρας που   έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό δηλώνοντας “ερωτευμένος» μαζί της.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα