Μην χασετε

Ανθή Βούλγαρη: Ο άνδρας μου στάθηκε βράχος στο πρόβλημα υγείας, θα μπορούσε να είχε λακίσει

Στην εκπομπή The 2night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Ανθή Βούλγαρη και μίλησε για τα παραπάνω κιλά που είχε στην παιδική της ηλικία, την περιπέτεια υγείας που έκανε και το γάμο της. Η γνωστή δημοσιογράφος από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» είχε όμως και μια έκπληξη όταν συνάντησε για πρώτη φορά στο πλατό τον «Ρε Ματζόρε», Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου.

 

«Είχα πολλά κιλά παραπάνω. Στην έκτη δημοτικού ήμουν 55 κιλά, όσα είμαι και τώρα. Έχω βιώσει bullying. Ήμουν πάντα το χοντρό κοριτσάκι του σχολείου και τα όμορφα κορίτσια δεν έκαναν παρέα μαζί μου», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

Ενώ, μιλώντας για τη στιγμή που έγινε viral λόγω του «Ρε Ματζόρε» ανέφερε πως ούτε κι εκείνη το περίμενε, με τον Γρηγόρη να της αποκαλύπτει πως το πραγματικό όνομα του Κωνσταντίνου Κουτσαβάκη είναι το Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου.

Advertisements

Μιλώντας για τον σύζυγό της αποκάλυψε: «Τον γνώρισα σε τηλεοπτικό πλατό. Είχαν έρθει για ένα γύρισμα με τον Πέτρο Ιακωβίδη και έπαιζε ντραμς. Ο Πέτρος μας πάντρεψε».

 

Ενώ, αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας της: «Είμαι καλά με την υγεία μου. Ο άνδρας μου στάθηκε βράχος δίπλα μου. Δεν ήμασταν καν παντρεμένοι, θα μπορούσε να είχε “λακίσει”».

 

Advertisements

Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη για την Ανθή ήρθε όταν στο πλατό βρέθηκε ο «Ρε Ματζόρε» Κωνσταντίνος και τις πρόσφερε λευκά μπαλόνια.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα