Μην χασετε

Αλέκος Συσσοβίτης: «Ήμουν πολύ πιο μηδενιστής, πολύ πιο κυνικός, πολύ πιο άθεος, πολύ πιο ιδεαλιστής.»

Ο Αλέκος Συσσοβίτης και ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για την περιοδεία της παράστασης «Προμηθέας Δεσμώτης» που σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη θα ταξιδέψει στην Ελλάδα.

 

Ο Αλέκος Συσσοβίτης παραδέχθηκε πως: «όσο μεγαλώνω γίνομαι πιο συμβατικός σαν άνθρωπος. Αυτό δεν σημαίνει λιγότερο τολμηρός ή περισσότερο φοβισμένος. Όχι. Θα έλεγα πιο στωικός και ίσως πιο φιλοσοφημένος».

«Δεν μπορώ να ονομάσω τι λέμε Θεό. Ήμουν πολύ πιο μηδενιστής, πολύ πιο κυνικός, πολύ πιο άθεος, πολύ πιο ιδεαλιστής. Τώρα όμως αποδέχομαι τη μοίρα μου» παραδέχθηκε, επίσης, ο ηθοποιός. «Με όσα ήρθαν στο φως για τον χώρο μας, τραβήχτηκα και δεν ασχολήθηκα. Πολλές φορές μου είπαν να μιλήσω αλλά δεν πήρα θέση. Ας μιλήσει ο χρόνος. Ο χρόνος πολλές φορές μιλάει καλύτερα από εμάς».

Advertisements

 

«Όταν κάναμε το «Είσαι το ταίρι μου», τα φώτα έπεσαν επάνω μου και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Κρυβόμουν με γάντια και καπέλα και γυαλιά. Τώρα αυτό γίνεται με τις Άγριες Μέλισσες που έζησε και ο Γιάννης» συμπλήρωσε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

 

Από zappit.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα