Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε την Πέμπτη η Έφη Σαρρή. Η γνωστής τραγουδίστρια δε δίστασε, μέσα σε όλα, να σχολιάσει μια πρόσφατη αναφορά που έκανε ο Λάκης Γαβαλάς στο πρόσωπο της μιλώντας για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες, ο γνωστός σχεδιαστής είχε τονίσει πως η πρώην παίκτρια του My Style Rocks εμφανίστηκε στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου σαν την… παλιά Έφη Σαρρή!

«Μου αρέσει πάρα πολύ που το ακούω! Αυτό σημαίνει ότι η Έφη Σαρρή κάτι έκανε στα 90s προφανώς και δεύτερον η Ευρυδίκη μού άρεσε πάρα πολύ σαν προσωπικότητα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Έφη Σαρρή στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN. «Δηλαδή θα πρέπει να κρύψουμε ότι είμαστε των 90s; Όχι, είμαστε! Εκεί κάναμε τις μεγάλες επιτυχίες»!

Όταν, δε, η δημοσιογράφος ξεκίνησε την ερώτηση περί… Λάκη, η γνωστή τραγουδίστρια δεν έκρυψε την αγωνία της μην λάβει εκ νέου θέση για τον Λάκη Λαζόπουλο. «Αυτό να μην το ξαναπούμε πια γιατί έχει γίνει πολύ ρετρό, αδιάφορο, παλιό , βαρετό. Εγώ τουλάχιστον, ναι, έχω βαρεθεί αλλά είναι πολύ περίεργο. Λάκης και ξανά Λάκης»!

  Αριάδνη Γερασιμίδου: Η επί επτά μήνες λάθος διάγνωση του γιατρού είχε ως αποτέλεσμα ο καρκίνος να κάνει μεταστάσεις.

«Υπάρχουν μέρες που αισθάνομαι 30 και άλλες μέρες που αισθάνομαι 85 χρονών» πρόδωσε, σε άλλο σημείο, με ειλικρίνεια η Έφη Σαρρή στο «Ευτυχείτε». Τέλος, άφησε… ανοιχτή την πόρτα σε μια ενδεχόμενη συμμετοχή στο νέο J2US!

Πηγή