Μην χασετε

6 στυλιστικές συμβουλές για να αναβαθμίσετε τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας

6 στυλιστικές συμβουλές για να αναβαθμίσετε τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας

 

Advertisements

Η άνοιξη είναι εδώ και ο ήλιος μας φτιάχνει την διάθεση δημιουργώντας μας την ανάγκη να ανανεώσουμε τις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Διαβάστε παρακάτω πως μπορείτε να το πετύχετε!

 

1. Ίδια κομμάτια, διαφορετικοί τρόποι 

Ξεκινήστε από τα βασικά. Για να ανανεώσετε την εικόνα σας δεν χρειάζεται να φτιάξετε από την αρχή μία νέα γκαρνταρόμπα. Μπορείτε απλά να φορέσετε τα ήδη υπάρχοντα κομμάτια, με διαφορετικούς και «έξυπνους» τρόπους. Για παράδειγμα, τα αγαπημένα και all time classic φουλάρια που έχετε στη γκαρνταρόμπα σας, μπορούν να πάρουν πολλούς χαρακτήρες. Για το φετινό καλοκαίρι επιλέξτε να τα δέσετε στα μαλλιά αντί για scrunchies ή στη μέση σας αντί για ζώνη. Φυσικά, τυλίξτε το πολύχρωμο φουλάρι στο χερούλι της τσάντας σας και ανανεώστε δύο items ταυτόχρονα.

 

2. Αντικαταστήστε το τζιν σας με denim skirt 

Όποιο κι αν είναι το στιλ σας τα τζιν κομμάτια βρίσκονται πάντοτε στη ντουλάπα μας. Καθώς η θερμοκρασία από εδώ και πέρα θα έχει μόνο ανοδική πορεία, τα denim pants δεν θα είναι πολύ wearable. Για να μην αποχωριστείτε όμως το αγαπημένο σας ύφασμα και παράλληλη να κάνετε ένα γρήγορο refresh δεν έχετε παρά να κινηθείτε στις τζιν φούστες. Είτε mini είτε maxi αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις κι έχετε τη δυνατότητα να τις φορέσετε day to night. Βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει και αποκτήστε την asap.

Advertisements

 

3. Πείτε ναι στα shirt dresses 

Άνετα, αέρινα και άκρως stylish, τα shirt dresses είναι ιδανικά γι’ αυτήν την περίοδο. Μπορούν να σας συνοδεύσουν στα office looks σας μαζί μ’ ένα ζευγάρι loafers ή mules αλλά και στις βραδινές σας εξόδους με χρυσά κοσμήματα και ψηλοτάκουνα strappy sandals. Οι επιλογές πολλές ανάλογα με τα γούστα και τις προτιμήσεις σας. Από μονόχρωμες επιλογές για πιο «χαλαρά» looks μέχρι prints για άκρως «παιχνιδιάρικες» εικόνες.

 

4. Επιλέξτε λευκά παπούτσια

Τα λευκά sneakers είναι must κι αυτό το γνωρίζουν όλες οι γυναίκες που ενδιαφέρονται για την μόδα. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα, εμείς σας προτείνουμε να αντικαταστήσετε τα αθλητικά σας παπούτσια με white loafers ή mules. Μπορούν να ταιριάξουν με όλα τα σύνολά σας από το πρωί μέχρι το βράδυ και χαρίσουν έξτρα πόντους στην εικόνα σας.

 

5. Ψάθινες τσάντας 

Κεφάλαιο: Τσάντες! Οι tote bags είναι αυτές που επιλέγουμε πιο συχνά, όχι μόνο επειδή είναι μεγάλη τάση αλλά κυρίως γιατί μας δίνουν την ευκαιρία να έχουμε μαζί μας όλα όσα χρειαζόμαστε κι όχι μόνο τα απαραίτητα. Χαρίστε πνοή φρεσκάδας στην εμφάνισή σας, αντικαθιστώντας τις δερμάτινες τσάντες με τις άκρως καλοκαιρινές ψάθινες. Τα street style girls τους έχουν προσφέρει μία θέση και στα urban looks και είναι ιδανικές για τις πρωινές και απογευματινές σας βόλτες.

Advertisements

 

6. Έντονα χρώματα

Last but not least! Ακόμα κι αν είστε ο πιο φανατικός υποστηρικτής του μινιμαλισμού, δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι τα έντονα χρώματα έχουν την ικανότητα να ανανεώσουν ένα look μέσα σε λίγα λεπτά και να απογειώσουν τη διάθεσή σας στα ύψη. Γι’ αυτό τα bold colours δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα το φετινό καλοκαίρι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε αυτά που σας αρέσουν και που ταιριάζουν με τα χρώματα και την επιδερμίδα σας!

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα