Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-30/1)

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας στις 24 Ιανουαρίου ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 6 Μαρτίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, μεθοδικές ενέργειες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι επιδιώξεις αν είναι συνετές και συγκροτημένες θα έχουν θετική κατάληξη, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για προαγωγή και βελτίωση. Δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, η αντίληψη θα είναι σφαιρική, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να δοθούν ουσιαστικές λύσεις, και να διορθωθούν λάθη που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο. Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις, ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό ίσως να πάρουν την απόφαση της δέσμευσης.

Advertisements

 

Στις 26 Ιανουαρίου ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου, θα υπάρξουν επαναξιολογήσεις και επαναπροσδιορισμοί κυρίως σε θέματα επαγγελματικών και οικονομικών δραστηριοτήτων. Παλιές προτάσεις θα ξανασυζητήσουν πάνω σε νέα βάση, τα οργανωμένα πλάνα και οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν τη δυνατότητα να καταλήξουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στις 29 Ιανουαρίου η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 6 Μαρτίου, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να ξεκαθαρίσουν ζητήματα που κατά την προηγούμενη περίοδο δημιούργησαν αρνητισμούς και ανασφάλειες. Στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν θετικά και να καταλήξουν σταδιακά σε έναρξη σταθερής σχέσης. Στον οικονομικό τομέα ευνοϊκές θα γίνουν οι συνθήκες για συμφωνίες διαπραγματεύσεις και αγοροπωλησίες, ανοίγει ο δρόμος για τακτοποίηση και βελτίωση. Έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις επαγγελματικές και αισθηματικές, στις συζητήσεις η ειλικρίνεια και η σαφήνεια θα είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Στις 30 Ιανουαρίου προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, ίσως να υπάρξει ένα είδος εσωτερικής έντασης, προσοχή στις υπερβολές, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση. Οι επαναστατικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες ίσως να βγάλουν στην επιφάνεια την ασυμβίβαστη πλευρά της προσωπικότητάς τους, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυσκολία για συνεννόηση και αποδοχή.

 

Κριός

Κριέ, όποιες δυσκολίες τυχόν αντιμετώπισες φέτος, φαίνεται πως ανήκουν σιγά-σιγά στο παρελθόν. Αρχίζεις να ξεπερνάς τα όριά σου και να θέτεις νέους πιο φιλόδοξους στόχους.

Αισθηματικά

Κάποια πράγματα που τόσο καιρό βρίσκονταν στο παρασκήνιο, τώρα έρχονται στην επιφάνεια. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς μαζί τους πριν μεγαλώσουν κι άλλο.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης από τις 24 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά. Θα έχεις αρκετή δουλειά αυτό το διάστημα και θα είσαι πολύ παραγωγικός.

 

Ταύρος

Ταύρε, από τις 24 ο Άρης στον ένατο οίκο σου μαζί με τον Ερμή και την Αφροδίτη θα σε παροτρύνουν να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και να φτάσεις πολύ κοντά σε κάποιους στόχους σου. Ευνοούνται και οι σπουδές και τα ταξίδια.

Αισθηματικά

Σε μια σχέση έχουν και οι δυο τα ίδια ακριβώς δικαιώματα, αλλά και τις ίδιες υποχρεώσεις. Και τα όρια φυσικά δεν λειτουργούν αρνητικά. Το εντελώς αντίθετο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι μια καλή περίοδος για να βάλεις τα οικονομικά σου σε μια σειρά. Δεν είναι ανάγκη για υπερβολές, μια καλύτερη διαχείριση των εξόδων σου όμως, θα ήταν μια καλή αρχή.

Advertisements

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, κάποιες μικροπαρεξηγήσεις επιχειρούν να σε βγάλουν εκτός προγράμματος αυτές τις μέρες. Μην αφήσεις αυτά τα μικρά γεγονότα να σε αποσυντονίσουν όμως.

Αισθηματικά

Ίσως αυτή τη βδομάδα να έχεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Δύσκολο να πούμε πως θα εξελιχθεί, το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε αναζωογονήσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης από τις 24 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου και θα ευνοεί τα οικονομικά σχέδια, τις συμφωνίες και θέματα που έχουν να κάνουν με δάνεια και κληρονομικά.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, στο παιχνίδι της σύγκρισης δεν υπάρχουν νικητές. Γι΄ αυτό σταμάτα να συγκρίνεις την δική σου πορεία με των άλλων. Δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια βήματα, ούτε κινούνται με τον ίδιο ρυθμό. Μάθε να αγαπάς την μοναδικότητά σου.

Αισθηματικά

Ο Άρης από τις 24 θα βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο και εκεί θα συναντήσει τον Ερμή και την Αφροδίτη. Οι σχέσεις, ειδικά οι συναισθηματικές, ευνοούνται και πολύ πιθανό μια σχέση να εδραιωθεί. Δυσκολίες υπάρχουν, αλλά στην παρούσα φάση βοηθάνε να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις φτάσει σε ένα σταυροδρόμι όσο αφορά στα επαγγελματικά σου. Τώρα είναι η ώρα να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και να δεις αν όντως κατάφερες τα όσο ήθελες ή αν περιμένεις κι άλλα πράγματα στο άμεσο μέλλον.

 

Λέων

Λέων, είναι εύκολο κάποιες φορές να αποσυντονιστείς. Αυτή η βδομάδα όμως είναι η κατάλληλη για να καταβάλεις λίγη παραπάνω προσπάθεια και να μείνεις προσγειωμένος.

Αισθηματικά

Καμιά φορά κάποια βήματα προς τα πίσω μας πάνε μπροστά. Πρέπει λοιπόν, να μάθεις πότε είναι αναγκαίο να υποχωρείς και πότε να επιμένεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης από τις 24 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου και φαίνεται ότι και θα βάλεις μια τάξη στην καθημερινότητά σου και θα γίνεις περισσότερο παραγωγικός.

 

Παρθένος

Γενικά Παρθένε, μην πιέζεις τον εαυτό σου πιο πολύ απ’ όσο πρέπει. Τα διαλείμματα είναι πάντα καλοδεχούμενα και πολύ αναγκαία.

Αισθηματικά

Ο Άρης από τις 24 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου και φαίνεται ότι η αισθηματική σου ζωή θα αποκτήσει τεράστιο ενδιαφέρον το διάστημα που θα ακολουθήσει, αφού εκεί θα συναντήσει και τον Ερμή και την Αφροδίτη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάποια παλιά θέματα που είχαν να κάνουν με τα οικονομικά σου κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους. Εσύ όμως, μπορείς να καταφέρεις να τα βάλεις πλέον σε μια σειρά.

Advertisements

 

Ζυγός

Ζυγέ, ο Άρης από τις 24 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου και θα ευνοεί θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Εκεί, μάλιστα, θα συναντήσει και τον Ερμή και την Αφροδίτη και αυτό θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα από όσο φαντάζεσαι.

Αισθηματικά

Αν είσαι σε σχέση τότε ίσως κληθείς να βρεις ισορροπίες σε κάποιες καταστάσεις, ειδικά όσο αφορά στις κοινές σας υποχρεώσεις, όπως είναι π.χ τα οικονομικά ή ένα σπίτι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ετοιμάζεσαι να αναλάβεις νέες υποχρεώσεις και ευθύνες. Αυτό από την μια σε αγχώνει, αλλά από την άλλη σε γεμίζει με ανυπομονησία.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, ο Άρης από τις 24 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που αφορά την επικοινωνία, τη δικτύωση και τις νέες γνωριμίες. Εκεί θα συναντήσει και τον Ερμή και την Αφροδίτη και η κοινωνική σου ζωή θα γίνει πολύ ενδιαφέρουσα.

Advertisements

Αισθηματικά

Έχεις βυθιστεί στις σκέψεις σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν αξίζει να μοιραστείς κάποιες από αυτές με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και των οποίων η γνώμη έχει μεγάλη σημασία για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Παρουσιάζονται μπροστά σου διάφορες καταστάσεις που μοιάζουν με μεγάλες προκλήσεις. Καλό θα ήταν πάντως να μην υποτιμάς τις δυνατότητές σου.

 

Τοξότης

Προφανώς ορισμένες φορές χρειάζεται να μιλάς ξεκάθαρα, με ειλικρίνεια, αλλά και προσεκτικά, για να μην έχουμε παρερμηνείες. Είναι σημαντικό να φιλτράρεις τι βγαίνει από το στόμα σου.

Αισθηματικά

Φαίνεται πως ό, τι έχει να κάνει με την δουλειά μένει στο παρασκήνιο. Αυτο που σε απασχολεί είναι οι προσωπικές σου σχέσεις και το πως μπορείς να είσαι περισσότερο παρών σε αυτές.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης από τις 24 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου. Χρειάζεται προσοχή στα έξοδα. Όμως εκεί θα βρίσκονται και ο Ερμής και η Αφροδίτη και οι εξελίξεις θα έχουν πολύ θετική τροπή.

 

Αιγόκερως

Ο Άρης από τις 24 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε γεμίσει ενέργεια και ενθουσιασμό. Εκεί θα συναντήσει και τον Ερμή και την Αφροδίτη και όλοι θα συμβάλουν στο να φτάσεις πολύ κοντά στους στόχους σου.

Αισθηματικά

Κάνεις νέες γνωριμίες, οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν πολύ σημαντικές για το μέλλον σου, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η λογική μοιάζει να επικρατεί και φαίνεται ότι υπάρχει η ανάγκη και η επιθυμία να ασχοληθείς σοβαρά με τα οικονομικά σου, με ρυθμίσεις, διαπραγματεύσεις, χρέη και με προοπτικές να μειώσεις τα έξοδα και να αυξήσεις τα έσοδα.

 

Advertisements

Υδροχόος

Ο Άρης από τις 24 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που αφορά τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Εκεί θα συναντήσει και τον Ερμή και την Αφροδίτη και θα έχει ενδιαφέρον το ότι θα έρθεις περισσότερο κοντά με τον εαυτό σου αυτό το διάστημα.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός με τις ερμηνείες σου για τις συμπεριφορές των άλλων. Είναι πολύ εύκολο να παρερμηνευτούν λόγια και πράξεις και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλό θα ήταν να απορροφάς τις πληροφορίες που σου προσφέρονται, γιατί μπορούν να ανοίξουν νέους δρόμους. Οι γνωριμίες, οι φίλοι και οι συνεργάτες μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντές σου με τις απόψεις και τις ιδέες τους.

 

Ιχθύς

Μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να συγκεντρωθείς ή να απομονωθείς προκειμένου να βρεις τη λύση σε ένα επαγγελματικό πρόβλημα ή να σχεδιάσεις έναν νέο στόχο.

Αισθηματικά

Advertisements

Ο Άρης από τις 24 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη δικτύωση, την κοινωνική σου ζωή, τους φίλους και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Είναι πιθανή μια νέα γνωριμία αυτό το διάστημα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτή την περίοδο έχεις πολλά μέτωπα ανοιχτά και δεν ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς. Πρέπει να βάλεις τις υποχρεώσεις σου σε μια σειρά προτεραιότητας και να τελειώνεις κάτι, πριν αρχίσεις κάτι άλλο.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα