Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, νέο τρόπο αντιμετώπισης θα επιλέξετε σχετικά με καταστάσεις που σας δυσκολεύουν, τώρα θα καταφέρετε να βρείτε τον σωστό τρόπο για να απεγκλωβιστείτε από την πίεση. Με αποφασιστικό τρόπο θα δοκιμάσετε καινούργια μέθοδο επικοινωνίας, επιθυμία σας θα είναι να φέρετε ισορροπία και σταθερότητα στην eρωτική σας σχέση. Άνοιγμα νέας eρωτικής γνωριμίας θα υπάρξει επάνω σε τυχαία συνάντηση, θα σας δοθεί ευκαιρία να ζήσετε ευχάριστες eρωτικές περιπέτειες.

Advertisements

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, σε όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία σας φανερώνω πως θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν. Σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε αυθόρμητα, αυτό το άτομο θα αλλάξει προς το καλύτερο τα eρωτικά σας δεδομένα. Αν κάποιοι από εσάς εξακολουθείτε να επιθυμείτε πρόσωπο από το παρελθόν, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, μη φέρετε εμπόδια στη ροη των γεγονότων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα είστε ομιλητικοί και αρκετά αποκαλυπτικοί. Ευχάριστα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως η τύχη είναι με το μέρος σας, γι αυτό εστιάστε στο eρωτικό πρόσωπο που επιθυμείτε και μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας. Κινηθείτε με αυθορμητισμό, φανερώστε τα συναισθήματα σας, θα ανοίξετε δίοδο θέρμων εξομολογήσεων. Η γνωριμία σας με ελκυστικό πρόσωπο όχι μόνο θα σας αναστατώσει eρωτικά, αλλά θα αλλάξει και τα μελλοντικά σας πλάνα.

Advertisements

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, αναλυτικοί θα είστε στους διαλόγους σας, θα βρείτε τρόπο να κάνετε το ταίρι σας να σας κατανοήσει, θα περάσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Εσείς που δεν έχετε σταθερό ταίρι, σήμερα θα συναντηθείτε με πρόσωπο που θα ανανεώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, θα σας συστήσουν πρόσωπο που θα είναι στο χέρι σας αν θα εξελιχτεί σε νέα eρωτική γνωριμία

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, θα βρείτε ανταπόκριση στη θερμή στάση που θα εκδηλώσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Σε περίπτωση που αναζητάτε επειγόντως μια νέα ολοκαίνουργια γνωριμία, τότε ετοιμαστείτε καταλλήλως, κάτι απρόοπτο θα συμβεί. Έντονη θα είναι η γοητεία σας, θερμή η αύρα σας, γι’ αυτό δεν θα χάσει την ευκαιρία να σας πλησιάσει πρόσωπο που θα μπλεχτεί οικειοθελώς στα eρωτικά σας πλοκάμια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, διατηρείστε το χαμόγελο και την eρωτική σας γοητεία, σήμερα θα σας προσεγγίσουν πρόσωπα που θα είναι ικανά να δώσουν νέα προοπτική στην eρωτική σας ζωή. Ίσως κάποιοι από εσάς να μην μπορείτε να βρείτε την ψυχική δύναμη να ξεκολλήσετε από το αρνητικό παρελθόν σας, ωστόσο τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να δραστηριοποιηθείτε.

Advertisements

 

 

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, αισιόδοξη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ευχάριστες συναντήσεις και ξεκάθαρα ειλικρινά λόγια θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Έντονη eρωτική συζήτηση θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, θερμές εξομολογήσεις θα ακουστούν, προετοιμαστείτε η κουβέντα σας θα έχει συναισθηματικό βάθος και μελλοντική έκταση. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμή eρωτική συνάντηση ευχάριστης κατάληξης!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογία σας, η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να περάσει σε προσωπικές εξομολογήσεις. Τολμηρή και εύθυμη θα είναι η καρδιά σας, σε απρόοπτη συνάντηση δεν θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει ραγδαίες eρωτικές αλλαγές, η eρωτική σας πορεία ενδέχεται να πάρει τελείως διαφορετική κατεύθυνση.

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί μου Τοξότες, ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν την eρωτική σας διάθεση, οι επαφές που θα αποκτήσετε με ένα καινούργιο άτομο δεν θα είναι τόσο επιφανειακές όσο θα νομίζετε. Γοητευτικό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις που θα φέρουν άνοιγμα σχέσης. Ακούστε με προσοχή τα λόγια που θα βγουν από την καρδιά προσώπου που ήδη σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα υπάρξει ειλικρίνεια και διάθεση για νέα αρχή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο εξωστρεφής και άμεσος τρόπος με τον οποίο θα κινηθείτε θα σας φέρει καινούργια eρωτικά ανοίγματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας αποκαλύψει γεγονότα και συναισθήματα που θα σας αφήσουν έκπληκτους. Σε περίπτωση που σας πιάσει αμηχανία μπροστά στις εξομολογήσεις που θα λάβετε, να ξέρετε πως αν εκδηλωθείτε με θέρμη, τότε πολύ γρήγορα θα βρεθείτε μπροστά στο ενδεχόμενο δυνατού και σταθερού eρωτικού δεσμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, αυθόρμητη και εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, σε συνδυασμό με την ανάγκη να φλερτάρετε και να προσεγγίσετε θα γίνετε προσιτοί και ελκυστικοί σε καινούργια πρόσωπα. Σήμερα ένα απρόοπτο τηλεφώνημα θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως αναζωογονητικό. Θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις, η μέρα σας κλείσει με θερμές αναστατώσεις, μην εκπλαγείτε αν τα γεγονότα σας φέρουν αντικριστά πρόσωπο με πρόσωπο, με μια παλιά και όχι ξεχασμένη σας αγάπη

Advertisements

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, θερμή η eρωτική σας συμπεριφορά, σήμερα με το ταίρι σας θα περάσετε στιγμές έντονης eρωτικής έλξης. Δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο ελκυστικής παρουσίας, θα σας δώσω τη συμβουλή να κινηθείτε με ταχύτητα, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ενθουσιάσει. Συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά θα λύσει ένα μυστήριο που κατά πάσα πιθανότητα είχε αποτελέσει αιτία του χωρισμού σας.

 

Πηγή

Advertisements