Η Ναταλία Δραγούμη σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μιλάει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη για την εξαπάτηση από σκηνοθέτη και τη διαρροή γυμνών σκηνών στο διαδίκτυο, τη σeξουαλική παρενόχληση στα 12 της και το τηλεοπτικό body – shaming.
«Το έργο έχει ένα από τα πιο ωραία φινάλε που έχω διαβάσει σε θεατρικό, ανατροπή στην ανατροπή. Πρόκειται για 8 εγκλωβισμένες γυναίκες, έχει γίνει ένας φόνος, υποδύομαι τη γυναίκα του νεκρού», ανέφερε η ηθοποιός για τη θεατρική παράσταση «8 Γυναίκες» που πρωταγωνιστεί, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια στο θέατρο Αλίκη, από την 1η Δεκεμβρίου.
«Ο άντρας μου ρωτάει σε τι κατάσταση είναι ο σκηνοθέτης μας, Πέτρος Ζούλιας, με 8 γυναίκες επάνω από το κεφάλι του», είπε χαριτολογώντας η κ. Δραγούμη.
«Ό,τι υλικό έχω επί σκηνής, το έχω πάρει από το θέατρο «Αμόρε», λυπάμαι που δεν υπήρξαν μιμητές, καθώς το «Αμόρε» έγινε σουπερμάρκετ και εξατμίστηκε», δήλωσε για την προηγούμενη παράσταση στην οποία συμμετείχε.
«Έλεγαν στο Γιάννη Χουβαρδά, «μα καλά θα σταματήσεις αυτήν την παράσταση που είναι sold out» και έλεγε «ναι, θα τη σταματήσω γιατί υπάρχει ρεπερτόριο», πρόσθεσε.
«Πρώτος μου ρόλος ήταν η Μαρία στη «Δωδέκατη νύχτα» και δεν είχα κοιμηθεί μια ολόκληρη εβδομάδα, νόμιζα ότι μετά την πρεμιέρα ήταν όλα μαύρα. Έλεγα πριν την πρεμιέρα του έργου να γίνει ένα ατύχημα με τη μηχανή, να σπάσω το πόδι μου και να αναβληθεί η πρεμιέρα», εξομολογήθηκε για το άγχος που είχε στην πρώτη της παράσταση στο θέατρο.
«Η μεγαλύτερη δυσκολία στην τηλεόραση ήταν όταν από τρικάμερο πήγα σε μονοκάμερο και έβγαλα ολόκληρο το σήριαλ «Ο πειρασμός» μπλοκαρισμένη. Με φώναξαν από την παραγωγή και μου είπαν αν θέλω να σταματήσω, σε όλα μου τα κοντινά πλανά έκλαιγα. Πριν από 2-3 χρονιά έκανα ένα επεισόδιο «Ου φονεύσεις» που είχε πολλές ερωτικές σκηνές και το είπα από πριν στα παιδιά μου, τα οποία ούτε που ασχολήθηκαν», τόνισε για τις στιγμές που αισθάνθηκε άβολα στην τηλεόραση.
«Υπήρξε μια μεγάλη δικαστική διαμάχη γιατί κάποιος πήρε τις γυμνές σκηνές μας από ταινίες ή σήριαλ και τις χρησιμοποίησε σε πορνογραφικά sites. Κερδίσαμε δίκη για διαρροή σκηνών μας με τη Βίκυ Βολιώτη, τη Λίλα Καφαντάρη, την Αλεξάνδρα Παυλίδου, τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου και άλλες συναδέλφους», σημείωσε για τη δικαστική περιπέτεια που είχε.
Η ίδια αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό στο παρελθόν «Με εξαπάτησε σκηνοθέτης φορούσα εσώρουχο, μου είπε ότι ήταν μπροστινό πλάνο αλλά αυτός είχε τοποθετήσει κάμερα και πίσω μου. Στο επεισόδιο προβλήθηκε η λήψη από πίσω, εξαπατήθηκα, ήταν χυδαίος ο τρόπος που είδα τον εαυτό μου, ήμουν άπειρη και ψαρωμένη. Σήμερα, αν γινόταν κάτι αντίστοιχο θα του έλεγα «βγάλε την κάμερα», τότε όμως δεν ζήτησα το λόγο εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας μου».
«Εάν σου πει ο σκηνοθέτης ότι πρέπει να υπάρχει έρωτας μεταξύ του σκηνοθέτη και της πρωταγωνίστριας πρέπει να πεις «όχι ρε φίλε». Δεν μου συνέβησαν ακραία περιστατικά στο θέατρο, ίσως γιατί είχα σχέση με έναν αναγνωρισμένο σκηνοθέτη και υπήρχε ένα όριο», δήλωσε για τα περιστατικά κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου και παραδέχτηκε πως δεν βίωσε κάποιο αρνητικό περιστατικό.
«Στον άντρα μου ερωτεύτηκα το ζεστό χαμόγελο του, είναι μίξη πολύ αρσενικού με ευαίσθητο χαμόγελο. Γνωριστήκαμε στο θεϊκό κλαμπ «Plus Soda», του είπα να έρθει σε ένα άλλο κλαμπ, δεν ήρθε ποτέ και μου έστειλε μήνυμα μετά από 4 μέρες», αποκάλυψε για το πώς γνωρίστηκε με το σύζυγο της.
«Το περιστατικό σeξουαλικής παρενόχλησης που βίωσα στα 12 μου από οικογενειακό μας φίλο δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου, αλλά στις μεγάλες μου αδελφές. Καταλάβαμε ότι ήταν επιδειξίας, έφυγε από την Αίγινα και δεν ξαναπάτησε το πόδι του στο νησί. Ερχόταν συχνά στο σπίτι μας, οι γονείς μου τον εμπιστεύονταν και με πήγαινε βόλτες», εκμυστηρεύτηκε η κ. Δραγούμη.
«Η τηλεόραση πρέπει να βοηθήσει με το body – shaming, οι εκπομπές στις οποίες σχολιάζονται τα ρούχα του καθενός, πρέπει να καταργηθούν. Δεν μπορείς ως τηλεόραση να κρίνεις τα ρούχα των άλλων και μετά να κατακρίνεις ένα νέο παιδί που έκανε το ίδιο μέσω των social media», τόνισε.
Και συνέχισε «συμφωνώ απολυτά με το Γιώργο Καπουτζίδη, αλλά ένας σχολιασμός μπορεί να γίνει με χιούμορ, χωρίς να προσβάλεις, αν και εκεί είναι δύσκολη η ισορροπία».
«Ό,τι γουστάρεις θα φορέσεις κι ας μην σου πηγαίνει, κι ας είναι ντεμοντέ, κι ας το έχεις βάλει εκατό φορές! γιατί να έχουμε αυτό το άγχος; Ας δώσει η τηλεόραση το καλό παράδειγμα, για να μη γίνεται κατόπιν στη ζωή από άμυαλα παιδιά», κατέληξε για την επιρροή της τηλεόρασης.
in.gr