Μην χασετε

Τα κλασικά vintage πλακάκια μπάνιου επέστρεψαν και τα βλέπουμε παντού

Ίσως κάποιοι από εσάς ζείτε σε σπίτια που έχουν μπάνια με μοντέρνο πλακάκι. Κάποιοι άλλοι, που μένετε σε παλαιότερα σπίτια, ίσως έχετε μωσαϊκό. Ένα είναι σίγουρο: το μωσαϊκό βιώνει την αναγέννησή του! Έχει επιστρέψει στη μόδα και το βλέπουμε σε όλο και περισσότερα μπάνια. Κινείται κυρίως σε άσπρο και μαύρο, καθώς αυτά τα χρώματα συνδυάζονται άψογα με τα μοντέρνα στοιχεία.

Τα vintage πλακάκια μπάνιου έχουν πολλά πλεονεκτήματα: είναι κλασικά, είναι όμορφα και – το κυριότερο – ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε στυλ μπάνιου. Σε αντίθεση με τις τάσεις που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στα πλακάκια, είναι οικονομικά και –όπως έχει δείξει ο χρόνος – διαρκούν για πάντα.

Σε αυτό το μπάνιο το πράσινο συνδυάζεται άψογα με το κλασικό ασπρόμαυρο πλακάκι και, λαμβάνοντας υπόψη και την κουρτίνα με τα λουλούδια, δημιουργεί μια υπέροχη σύνθεση.
Αυτό το μπάνιο δεν θα μπορούσε να είναι πιο κομψό: vintage ασπρόμαυρο πλακάκι, ξύλινα παράθυρα και μπανιέρα με κλασικά πόδια, είναι τα συστατικά που δημιουργούν την απίστευτη ατμόσφαιρα σε αυτό το κλασικό και ταυτόχρονα μοντέρνο μπάνιο.
Εδώ, το κλασικό ασπρόμαυρο πλακάκι δημιουργεί όμορφα λουλούδια στο πάτωμα τα οποία εναρμονίζονται απίστευτα με τα χρώματα και τα σχέδια του υπόλοιπου χώρου.
Ένα απίστευτο μπάνιο που συνδυάζει το ρομαντικό με το κλασικό. Παρατηρήστε πόσο όμορφα ταιριάζει το vintage πλακάκι στη σύνθεση.
Άλλο ένα μοντέρνο μπάνιο με μπανιέρα και ντουζιέρα, με το κλασικό πλακάκι να κυριαρχεί και να δίνει στον χώρο την αισθητική του.
Η ντουζιέρα αυτή έχει μοναδική αισθητική, η οποία προέρχεται από το πάτωμα με μωσαϊκό. Οι δύο μαύρες ρίγες στον τοίχο κάνουν ένα μοναδικό συνδυασμό.
Ένα πολύ μοντέρνο μπάνιο με μωσαϊκό που ταιριάζει απίστευτα με τα ασπρόμαυρα πλακάκια που έχουν χρησιμοποιηθεί στον τοίχο. Το γαλάζιο και οι πίνακες ολοκληρώνουν την εικόνα.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα