Μην χασετε

10 λόγοι που αποδεικνύουν ότι δεν χρειάζεστε κεφαλάρι στο κρεβάτι σας

Είτε προτιμάτε το ξύλο, είτε το μέταλλο, εμείς σας έχουμε μια πρόκληση: μην βάλτε καθόλου κεφαλάρι στο κρεβάτι σας – υπάρχουν εναλλακτικές.

Advertisements

Παρόλο που το κεφαλάρι μπορεί να αποτελέσει το σημείο εστίασης ενός υπνοδωματίου, δεν είναι ο μόνος τρόπος για να κάνετε το δωμάτιό σας να ξεχωρίσει. Υπάρχουν διακοσμητικά κόλπα τα οποία θα πετύχουν το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα.

Το γεγονός ότι δεν έχετε κεφαλάρι δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να υιοθετήσετε αυτό το faux κόλπο. Βάλτε λοιπόν μερικά βελούδινα μαξιλάρια στον τοίχο και θα δείτε ότι το αποτέλεσμα δεν θα υστερεί καθόλου.
Οι υφές είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις στην διακόσμηση των τοίχων. Είναι επίσης μια πολύ καλή λύση για όσους από εσάς δεν έχετε κεφαλάρι, καθώς έχουν τη δύναμη να πετύχουν ένα εξίσου δυνατό αποτέλεσμα.
Μήπως υπάρχει κάποιο πεζούλι στο υπνοδωμάτιό σας; Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να το εκμεταλλευτείτε, να το κάνετε να λειτουργήσει ως κεφαλάρι και να βάλετε πάνω του τα αγαπημένα σας διακοσμητικά.
Εκμεταλλευτείτε την τέχνη του μακραμέ και κρεμάστε ένα διακοσμητικό πάνω από το κρεβάτι σας για να οδηγήσετε το βλέμμα προς τα πάνω.
Δεν έχετε κεφαλάρι, αλλά έχετε παράθυρο; Τότε έχετε και κεφαλάρι! Τα παράθυρα λειτουργούν εξαιρετικά αν τοποθετήσετε το κρεβάτι σας ακριβώς από κάτω.
Να άλλη μια καλή ιδέα: τα χρώματα, τα κάδρα, τα διακοσμητικά μαξιλάρια και τα φυτά είναι αρκετά για να πλαισιώσουν το κρεβάτι σας και να τραβήξουν τα βλέμματα. Κανείς δεν θα προσέξει ότι δεν έχετε κεφαλάρι.
Ένα ρουστίκ στοιχείο, όπως αυτός ο τοίχος, αποτελεί το καλύτερο επιχείρημα για όσους σκέφτονται να προτιμήσουν ένα υπνοδωμάτιο χωρίς κεφαλάρι.
Οι δημιουργικές ιδέες δίνουν πάντα λύσεις για να μην είναι ο χώρος βαρετός. Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της συμμετρίας χρησιμοποιώντας έργα τέχνης, φωτιστικά, απλίκες ή ό,τι άλλο σας αρέσει και δημιουργήστε ένα «οπτικό κεφαλάρι». Θα δείτε τον χώρο σας να αναβαθμίζεται.
Απομονώστε ένα κομμάτι τοίχου και βάψτε το σε ένα έντονο χρώμα της προτίμησής σας. Έτοιμο το κεφαλάρι σας!
Τέλος, τα κρεμαστά υφάσματα είναι πάντα μια πολύ καλή λύση. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για εντυπωσιακά κομμάτια, όπως αυτό το στρογγυλό πλεκτό χαλί.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα