Μην χασετε

5 χρώματα που μπορείς να συνδυάσεις με το λιλά

Είναι ένα από τα πιο αγαπητά χρώματα της σεζόν που λατρεύουν να φορούν οι fashionistas. Το λιλά ανήκει στις παστέλ αποχρώσεις που ακόμα έχουν θέση στο street style, οι οποίες δεν θα σταματήσουν να έχουν περίοπτη θέση στις τάσεις και επομένως είναι μέσα στα αγαπημένα των fashion girls. Η συγκεκριμένη απόχρωση του μοβ λοιπόν, φέτος θα έχει μία ιδιαίτερη δυναμική και το φθινόπωρο θα είναι ένα χρώμα που λογικά θα εντάξεις στο καθημερινό σου στιλ

Advertisements

Αν και πιθανότατα να το έχεις δει σε μονόχρωμα looks – τα οποία είναι αρκετά εντυπωσιακά – τo λιλά μπορεί να συνδυαστεί με πολλά χρώματα κι όχι μόνο με όσα ανήκουν στην κατηγορία των παστέλ. Φυσικά και οι γήινες αποχρώσεις είναι πολύ ταιριαστές μαζί του, αλλά και τα πιο έντονα και ζωντανά χρώματα δημιουργούν εντυπωσιακά combos που θα ανανεώσουν και θα φωτίσουν στο στιλ σου.

Παρακάτω θα βρεις 5 συνδυασμούς που θα απογειώσουν το λιλά και θα το κάνουν ένα ακόμα πιο ενδιαφέρον χρώμα στην ντουλάπα σου.

 

Το μοβ με το πορτοκαλί κάνουν έναν πολύ δυνατό και φωτεινό συνδυασμό που θα δώσει χρώμα στο καθημερινό σου στιλ.
Αν θες να κάνεις έναν πιο ρομαντικό συνδυασμό, τότε φόρεσέ το με ένα απαλό κίτρινο. Για λίγη περισσότερη ένταση δοκίμασε το έντονο κίτρινο.
Με το πράσινο, το λιλά παίρνει ένα πιο sophisticated αποτέλεσμα.

 

Συνδύασέ το με μία απόχρωση του γκρι και δημιούργησε ένα urban-style outfit.
Το λιλά είναι ένα χρώμα που μπορεί πολύ εύκολα να λειτουργήσει ως ένας εξισορροπητικός παράγοντας για να φορέσεις τα prints του φθινοπώρου.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα