Μην χασετε

Ιδέες διακόσμησης με κλαδιά

Ποιος ήξερε ότι ένα απλό αντικείμενο, κοινό και εντελώς δωρεάν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς στην επίπλωση και τη διακόσμηση; Στο καθιστικό ή το σαλόνι, την κουζίνα ή το υπνοδωμάτιο ή στο μπάνιο, βρίσκει πολλές εφαρμογές, τόσο τα αισθητικά όσο και λειτουργικά. Αλλά ποιό είναι αυτό ακριβώς;

Advertisements

Δείτε μια συλλογή από 30 ιδέες σχετικά με deco από ξύλινα κλαδιά και την πρακτική τους.
Ο απλούστερος και ως εκ τούτου ο ευκολότερος, ξεκινά με την ιδέα να κατασκευάσει, μια μινιμαλιστική πρόταση. Το σημείο εκκίνησης όλων των διακοσμήσεων καταστημάτων είναι κλαδιά σε ένα βάζο και δείχνει ότι λειτουργεί.
Επιπλέον, ένας κλάδος του ξύλου στη διακόσμηση μπορεί να σας εξυπηρετήσει καλά σε ένα πάρτι, ειδικά αν θέλετε να παρατηρήσουν το θέμα «φύση». Για παράδειγμα, ένα παλιό βάζο ή ακόμα και οποιοδήποτε συνηθισμένο γυάλινο βάζο γεμάτο με ένα μάτσο από κλαδιά είναι απόλυτα επαρκής για να διακοσμήσει στο ρουστίκ στυλ.

Οι λάτρεις του retro chic στυλ δεν θα απογοητευτούν από τις ιδέες μας. Αυτές οι απολύτως όμορφες 2 προτάσεις που συνδυάζουν αντικέ έπιπλα και τοιχογραφίες διακοσμήσεις σεπνεύμα σαλέ στο βουνό σε faux κέρατα από κλαδιά.

Αλλά τα ξύλινα κλαδιά έχουν περισσότερα να μας προσφέρουν από μια καθαρά διακοσμητική πλευρά. Υπάρχει και η πρακτική με κρεμαστρες για τα ρούχα με ολόκληρα κλαδιά ή άγκιστρα από αυτα.

Δείτε όλες τις εικόνες μας και ανακαλύψτε πολύ περισσότερες διακοσμητικές και πρακτικές χρήσεις.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα