Μην χασετε

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν έχουν δώσει οριστικό τέλος στη σχέση τους σύμφωνα με άτομο του στενού περιβάλλοντος

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν φουντώσει ξανά οι φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, το ζευγάρι δεν έχει δώσει οριστικό τέλος στη πολύχρονη σχέση του, ωστόσο υπάρχει απόσταση μεταξύ τους. Ανθρωπος του στενού τους περιβάλλοντος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμη, επιβεβαιώνοντας ωστόσο ότι η σχέση του ζευγαριού περνά κρίση.

 

Advertisements

Το μόνο σίγουρο είναι πως παρότι υπάρχει μια σχετική απόσταση τους ενώνει ο σεβασμός, η εκτίμηση και η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

Αυτή τη περίοδο, η Ζέτα Μακρυπούλια είναι στη Σαμοθράκη σε ένα προγραμματισμένο ταξίδι που είχε κανονίσει εδώ και αρκετό καιρό με τον καλό της φίλο, Νίκο Μουτσινά. Την ερχόμενη σεζόν η παρουσιάστρια συνεχίζει για πέμπτη χρονιά το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ- Ζουκ».

Από την άλλη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία. Μεταξύ άλλων θα κάνει στάσεις με τη μπάντα του σε Μύκονο, Ρέθυμνο, Ιωάννινα, Βόλο, ενώ έχει κοινές συναυλίες και με την Άλκηστης Πρωτοψάλτη σε Μυτιλήνη, Κατράκειο θέατρο, Τεχνόπολις, Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, και Πάτρα.

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα