Μην χασετε

«Του Φιλιππίδη τα κουκούτσια τα έπινες ή τα έφτυνες;» Χυδαία επίθεση και λεκτικό bullying δέχτηκε η Ζέτα Δούκα

Η Ζέτα Δούκα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κεφαλονιά μαζί με την οικογένειά της αλλά και την καλή της φίλη, Μαρία Ναυπλιώτου.

 

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι μαγεμένη από τις ομορφιές του νησιού του Ιονίου, ωστόσο μια δυσάρεστη εμπειρία της χάλασε για λίγο τις διακοπές. Πιο συγκεκριμένα, ένα βράδυ η Ζέτα Δούκα με την παρέα της δείπνησαν σε εστιατόριο της Κεφαλονιάς, όταν ανακάλυψαν την κακή ποιότητα του φαγητού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σηκωθούν και να φύγουν.

Η ηθοποιός έκανε ανάρτηση στα Instagram Stories της για την άσχημη αυτή εμπειρία τους αλλά σίγουρα τη συνέχεια δεν την περίμενε… Όχι μόνο τόνισε πως δέχτηκε λεκτικό bullying αλλά συγγενής του ιδιοκτήτη της ταβέρνας της έστειλε προσωπικό μήνυμα στο Instagram με χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Advertisements

 

Η Ζέτα Δούκα έκανε σήμερα μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media, αποκαλύπτοντας όλα όσα της συνέβησαν στις διακοπές της στην Κεφαλονιά: “Σήμερα το πρωί που αναχωρήσαμε με την Μαρία Ναυπλιώτου από το νησί, ήρθαμε αντιμέτωπες με απίστευτο λεκτικό bullying – και σήμερα και ηλεκτρονικά μηνύματα – όταν πήγαμε να πάρουμε καφέ από τον άνθρωπο που εργαζόταν στην καφετέρια (και συγγενή όπως μάθαμε στη συνέχεια του ιδιοκτήτη της ταβέρνας) λέγοντας μας παράλογα πράγματα, αντί να ζητήσουν μια απλή συγγνώμη…

Χωρίς να αφήσουμε τα γεγονότα αυτά να μας χαλάσουν τη γνώμη για το όμορφο νησί, είναι σημαντικό να λέμε καλοπροαίρετα τα καλά και τα κακά που παρατηρούμε με σκοπό όλα να γίνουν εν τέλει καλύτερα. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί που μιλούν…”.

Advertisements

 

 

πηγη

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα