Τα κολοκυθάκια είναι ιδιαίτερα υγιεινά και γευστικά. Μπορούν να βρίσκονται στο τραπέζι σου με κάθε μορφή, όπως τηγανιτά, βραστά ή ακόμη και στο φούρνο. Πολλοί τολμούν να εμπλουτίσουν και τη σαλάτα τους με λίγο τριμμένο κολοκύθι και να την κάνουν ακόμη πιο χορταστική.
Το συγκεκριμένο λαχανικό, λοιπόν, για να μη χάσει όλα του τα συστατικά κατά την ψύξη έχει κάποια συγκεκριμένα και εύκολα βήματα. Δείτε τα και τηρήστε τα την επόμενη φορά.
1. Πλύνετε πολύ καλά τα κολοκυθάκια και αφήστε τα να στραγγίξουν.
2. Τρίψτε τα κολοκυθάκια
3. Μοιράστε τα σε κούπες και τοποθετήστε τα σε ειδικά αεροστεγή σακουλάκια. Δεν πρέπει να υπάρχει καθόλου αέρας μέσα.
4. Τοποθετήστε τα μέσα στην κατάψυξη (ή το ψυγείο).
Κάθε φορά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα συγκεκριμένα σακουλάκια, βγάλτε τα από την ψύξη και αφήστε τα για 5-10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου.