Ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε στο παρελθόν του και στο επάγγελμα, που έκανε για να επιβιώσει και όπως αποκάλυψε, δεν είχε καμία σχέση με τη μαγειρική.
«Από πολύ μικρό με ενδιέφερε η μαγειρική, έμπαινα στην κουζίνα να δω τι μαγείρευε η γιαγιά μου, η μαμά μου, ρωτούσα. Ειδικά οι πολίτισσες γιαγιάδες, καταλαβαίνεις. Προσπαθώ ακόμα να πιάσω την γεύση, που θυμάμαι από την γιαγιά, αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Ήμουν ανήσυχο νιάτο, μακρύ μαλλί, δεν ήμουν ήσυχο παιδί», ανέφερε αρχικά για την παιδική του ηλικία ο γνωστός σεφ στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star.
Στην συνέχεια, αποκάλυψε τα επαγγέλματα, από τα οποία πέρασε μέχρι να αποφασίσει ότι θέλει να ασχοληθεί με την μαγειρική: «Έχω δουλέψει και ως σερβιτόρος και σε μαγαζιά με τουριστικά είδη. Πουλούσα και κοσμήματα στις παραλίες και στον δρόμο. Με έπιασαν μία μέρα χωρίς άδεια και σταμάτησα».
Τέλος, ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για τις συνταγές, που συνηθίζει να φτιάχνει στην καθημερινότητά του: «Σπίτι σπάνια θα μαγειρέψω. Κάτι πολύ γρήγορο συνήθως. Αν ανοίξεις το ψυγείο του σπιτιού μου, θα βρεις σίγουρα κάτι ληγμένο. Είναι ένα συν η γυναίκα να ξέρει να μαγειρεύει. Δεν το έχω ανάγκη, αλλά το λαμβάνω υπόψιν».
protothema.gr