Δεν άντεξε άλλο μια ηλικιωμένη γυναίκα στον Βόλο, η οποία κατήγγειλε στις αρχές ότι δεχόταν λεκτικές επιθέσεις και χτυπήματα από τον σύντροφο της κόρης της, αναφέροντας μάλιστα τη δραστηριότητα αυτού ως βαποράκι.

Advertisements

 

Όπως είπε, κακοποιεί την κόρη της και δεν τον χωρίζει γιατί έτσι εξασφαλίζει καθημερινά τη δόση της: «Είναι η αιτία που το παιδί μου είναι βουτηγμένο στις ουσίες και το αλκοόλ» είπε στο δικαστήριο η 69χρονη, σύμφωνα με τα, gegonotanews. Η υπόθεση έφτασε στη δικαστική αίθουσα μετά την καταγγελία της 69χρονης για βίαιη συμπεριφορά του συντρόφου της κόρης της.

Ο 39χρονος που φέρεται να χτυπά την μητέρα της συντρόφου του οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Η γυναίκα στην τελευταία της καταγγελία στην Αστυνομία, αναφέρθηκε σε μεταξύ τους καβγά, ενώ πριν από δύο μήνες κατήγγειλε επίσης στην Αστυνομία ότι την χτύπησε.

Advertisements

Ο δράστης αθωώθηκε για το τελευταίο περιστατικό λεκτικής επίθεσης, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να διερευνηθεί και το περιστατικό άσκησης βίας στην ηλικιωμένη.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρουν πληροφορίες, πριν από περίπου δύο μήνες, ο 39χρονος σταμάτησε με το μηχανάκι του έξω από το σπίτι της 69χρονης και χωρίς να τον αντιληφθεί της επιτέθηκε χτυπώντας την με τον αγκώνα του στο χέρι , προκαλώντας της κάκωση, ενώ οι λεκτικές επιθέσεις και οι εντάσεις αποτελούν καθημερινό φαινόμενο.

 

Advertisements

newsit.gr

Advertisements