Ένα πιάτο τόσο απλό αλλά ταυτόχρονα τόσο νόστιμο και αγαπημένο.
Ήταν η αγαπημένη παραδοσιακή ομελέτα του καλοκαιριού συναντάει τη φέτα, τότε το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.
Υλικά
- 2 ώριμες ντομάτες, ξεφλουδισμένες
- 3 αυγά
- Λίγη φέτα
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Advertisements
Σε ένα τηγάνι βάζετε λίγο λάδι. Στο μεταξύ, ξεφλουδίζετε τις ντομάτες και τις κόβετε σε μικρά κομμάτια. Ανάβετε το μάτι της κουζίνας σε μέτρια φωτιά και ρίχνετε στο τηγάνι τις ντομάτες. Ανακατεύετε, αλατοπιπερώνετε και τις αφήνετε να βράσουν. Σε ένα μπολ σπάτε τα αυγά, βάζετε αλάτι, πιπέρι και τα χτυπάτε. Όταν οι ντομάτες έχουν απορροφήσει τα υγρά τους ρίχνετε τα αυγά και ανακατεύετε τα υλικά. Αφήνετε τη στραπατσάδα να δέσει, θρυμματίζετε από πάνω λίγη φέτα και σερβίρετε.
Advertisements