Με αφορμή την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από «το Πρωινό», ρωτήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το αν θα συνεργαζόταν με την Φαίη Σκορδά ή με τον Γιώργο Λιάγκα.

 

Οι δημοσιογράφοι εντόπισαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε νυχτερινή του έξοδο και τον κατέκλυσαν με ερωτήσεις. Ο ίδιος ωστόσο, δεν θέλησε να απαντήσει, καθώς δεν γνωρίζει το παρασκήνιο.

«Δεν ξέρω παιδιά. Αλήθεια. Δεν το είδα εγώ, τα διάβασα μόνο. Δεν έχω ιδέα. Δεν θα έμπαινα ούτως ή άλλως σε ξένα χωράφια. Ξέρετε, δεν μασάω τα λόγια μου. Όταν δεν ξέρω κάτι, λέω δεν ξέρω», είπε αρχικά σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.

 

Advertisements

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να συνεργαζόταν ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα ή τη Φαίη Σκορδά.

Όπως δήλωσε αρχικά: «Είναι πολύ περίεργη ερώτηση, δεν θα σου απαντήσω, για τον απλούστατο λόγο ότι είμαι με την Ελένη. Αυτό είναι κάτι για το οποίο, κάθε πρωί που ξυπνάω, κάνω τον σταυρό μου. Χαίρομαι πάρα πολύ».

Συμπλήρωσε μάλιστα: «Είναι αγαπημένοι μου άνθρωποι και οι δύο. Ξέρω ότι αν δούλευα είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον, γνωρίζω πολύ καλά πώς να τους συμπληρώνω. Θα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό. Θα απολάμβανα να δουλέψω είτε με τον Γιώργο, είτε με τη Φαίη».

 

Advertisements

 

Advertisements