Μην χασετε

Ο βοηθός του Τσάρλι Σιν αποκαλύπτει: Έτσι μου είπε ότι έχει HIV -«Κόπηκε με ένα μαχαίρι, έτρεχε αίμα…»

Υπό την επήρεια ναρκωτικών, μεθυσμένος και γυμνός από τη μέση και πάνω ο Τσάρλι Σιν παίζει με ένα μεγάλο μαχαίρι κάνοντας επίδειξη στους καλεσμένους του που είναι κυρίως πορvοστάρ.

Advertisements

Λίγο αργότερα και ενώ ο συνδυασμός της κοκαΐνης και του αλκοόλ έχουν κάνει τη δουλειά τους, ο ηθοποιός τραυματίζεται στο πόδι. Το αίμα του κυλάει πάνω στο χαλί και σε ένα iPad. Ένας από τους φίλους του πάει γελώντας να το μαζέψει και φωνάζοντας «that’s tiger blood» (πρόκειται για μία από τις αγαπημένες φράσεις του ηθοποιού).

Ξαφνικά ο Σιν αρχίζει να τσιρίζει: «Μην αγγίζεις το αίμα μου, μην αγγίζεις το αίμα μου. Έχω αυτό το πράγμα». Οι πάντες σιωπούν σοκαρισμένοι από την αντίδρασή του. Εκεί το πάρτι σταματά.

Το περιστατικό συνέβη το 2012 και μάρτυρας σε αυτό ήταν και ο προσωπικός τους βοηθός. Έχοντας υπάρξει δίπλα του ήδη για έναν χρόνο περίπου, ο Χαν υποψιάζεται ότι κάτι πάει κάτι στραβά με τον ηθοποιό. Η ηπατίτιδα ή κάποιο άλλο πρόβλημα ήταν το πρώτο πράγμα που του πέρασε από το μυαλό, το HIV όμως ήταν κάτι που δεν φανταζόταν ποτέ.

cha1_0

Έχοντας ενημερώσει ήδη τον ηθοποιό στο πλευρό του οποίου στάθηκε επί 2μιση χρόνια, ο Χαν σε αποκλειστική του συνέντευξη στην Daily Mail, αποκαλύπτει πως ήταν η ζωή δίπλα του και πως αντέδρασε την στιγμή που του αποκάλυψε την ασθένειά του.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα