Μην χασετε

24 Μοντέρνες ιδέες για να δώσεις ζωή στους Tοίχους της Κουζίνας σου

Η κουζίνα είναι ένας από τους πιο ζωντανούς χώρους του σπιτιού, και η διακόσμηση των τοίχων της μπορεί να αλλάξει εντελώς την ατμόσφαιρα. Εκτός από την πρακτικότητα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους τοίχους για να δώσεις προσωπικότητα και στυλ στον χώρο, κάνοντάς τον πιο ζεστό και φιλόξενο.

Πως να διακοσμήσεις τους τοίχους της κουζίνας σου για να τους δώσεις νέα πνοή

Υπάρχουν πολλές έξυπνες και δημιουργικές ιδέες για να αναδείξεις τον τοίχο της κουζίνας σου. Ράφια με όμορφα διακοσμητικά, κορνίζες με αγαπημένα quotes, ή ακόμα και μαυροπίνακες για σημειώσεις. Είναι μερικές από τις λύσεις που μπορούν να συνδυάσουν λειτουργικότητα και αισθητική στον χώρο. Επίσης, διακοσμητικές κεραμικές πλάκες, φυτά ή μοντέρνα φωτιστικά μπορούν να φέρουν ζωντάνια και φρεσκάδα στον χώρο σου.

Επίσης κρεμαστά για μαγειρικά σκεύη ή καλάθια μπορούν να αναδείξουν τον τοίχο ενώ παράλληλα εξοικονομούν χώρο στον πάγκο. Αν θέλεις κάτι πιο τολμηρό στην διακόσμηση των τοίχων της κουζίνας σου, μπορείς να δοκιμάσεις μια ταπετσαρία με μοτίβα που θα δώσει χαρακτήρα στον χώρο. Μπορείς επίσης να κρεμάσεις έναν πίνακα με θέμα τη μαγειρική για μια πιο καλλιτεχνική νότα.

Μπορείς να δοκιμάσεις να δημιουργήσεις ένα “gallery wall” με μικρά κάδρα ή κορνίζες. Μπορούν να περιέχουν μέσα συνταγές, vintage αφίσες μαγειρικής ή ακόμα και οικογενειακές φωτογραφίες για μια πιο προσωπική πινελιά.

Advertisements

Για έναν πιο ρουστίκ ή βιομηχανικό χαρακτήρα, μπορείς να κρεμάσεις ξύλινες σανίδες ή ράφια. Τοποθέτησε πάνω γυάλινα βάζα με βότανα ή καρυκεύματα. Αν αγαπάς τα φυτά, οι κρεμαστές γλάστρες είναι ένας άλλος τρόπος για να δώσεις ζωή στον τοίχο της κουζίνας σου, δημιουργώντας ένα “πράσινο” σημείο που θα ξεχωρίζει.

Αν σκέφτεσαι να ανανεώσεις την κουζίνα σου χωρίς μεγάλες αλλαγές, η διακόσμηση των τοίχων είναι η ιδανική λύση. Διάλεξε στοιχεία που συνδυάζουν στυλ και πρακτικότητα. Έτσι οι τοίχοι της κουζίνας σου μπορούν να γίνουν το επίκεντρο του σπιτιού.

Παρακάτω θα δεις όμορφες προτάσεις διακόσμησης τοίχου κουζίνας για να πάρεις ιδέες και να ανανεώσεις τον δικό σου χώρο.

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα