Μην χασετε

Κάνε το Τραπεζάκι του Καθιστικού σου να ξεχωρίζει με αυτές τις 14 όμορφες ιδέες

Το τραπεζάκι του καθιστικού είναι ένα από τα βασικά σημεία του σπιτιού και με λίγη φαντασία μπορεί να μεταμορφώσει ολόκληρη την ατμόσφαιρα του χώρου σου. Συχνά το χρησιμοποιούμε για πρακτικά πράγματα, όπως το τηλεκοντρόλ ή περιοδικά, όμως με μερικές απλές πινελιές, μπορείς να το κάνεις πιο στιλάτο και ελκυστικό. Δες παρακάτω μερικές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να διακοσμήσεις το τραπεζάκι σου συνδυάζοντας στυλ και πρακτικότητα.

Πως η διακόσμηση στο τραπεζάκι του καθιστικού μπορεί να αλλάξει όλη την αισθητική του χώρου

Σκέψου πρώτα το τραπεζάκι του καθιστικού σαν μια μικρή «σκηνή» που μπορείς να διακοσμήσεις με όμορφα αντικείμενα που αγαπάς. Ξεκίνα τοποθετώντας μερικά όμορφα βιβλία ή περιοδικά. Αυτά μπορούν να λειτουργήσουν ως διακοσμητικά, αλλά και ως πηγή έμπνευσης για εσένα και τους καλεσμένους σου. Αν θέλεις να προσθέσεις μια δόση ζεστασιάς, μερικά κεριά είναι η ιδανική λύση. Ένα αρωματικό κερί μπορεί να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, ενώ ταυτόχρονα διακοσμεί το χώρο.

Μην ξεχνάς τη σημασία της ισορροπίας στη διακόσμηση. Το τραπεζάκι του καθιστικού που είναι υπερφορτωμένο με αντικείμενα μπορεί να κάνει το σαλόνι σου να φαίνεται ακατάστατο. Γι’ αυτό, επέλεξε μερικά βασικά διακοσμητικά και φρόντισε να υπάρχει αρκετός κενός χώρος για να “αναπνέει” το τραπέζι. Ένα μικρό βάζο με λουλούδια ή ένα κομψό γλυπτό μπορεί να είναι το κεντρικό στοιχείο της διακόσμησης.

Για να δεις την συνέχεια του άρθρου κλικ ΕΔΩ

Advertisements

Πηγή: Όλα για το Σπίτι

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα