Μην χασετε

«Φύλαγε τα ρούχα σου για να ‘χεις τα μισά»: Οι 6 καταστροφικοί ζωδιακοί συνδυασμοί

Μην ξεχνάς την παροιμία «φύλαγε τα ρούχα σου για να ‘χεις τα μισά». Ορισμένα ζευγάρια ζωδίων είναι δύσκολο να κάνουν τη σχέση τους «μαζί» εύκολη και αρμονική.

Οι σχέσεις, ειδικά το 2024, είναι πιο περίπλοκες από ποτέ. Το πόσο κολλάς με τον άλλον και η ικανότητά σας να ζείτε αρμονικά έχει καθοριστική σημασία. Οι παρακάτω συνδυασμοί ζωδίων τείνουν να προκαλούν εντάσεις και συγκρούσεις, καθώς η επικοινωνία τους συχνά είναι προβληματική.

Ας δούμε ποια είναι αυτά τα ζευγάρια!

Κριός – Καρκίνος

Advertisements

Από τη μία έχουμε τον δυναμικό και αυθόρμητο Κριό και από την άλλη τον ευαίσθητο και ανασφαλή Καρκίνο.  Ο Κριός με την παρορμητικότητά του, ωθεί τον Καρκίνο στο όριο της ανασφάλειάς του και δύσκολα μπορεί να βρει στο πρόσωπό του την σταθερότητα που ζητάει. Από τη μία ο Κριός θα θεωρεί υπερβολικά συναισθηματικό τον Καρκίνο και ο Καρκίνος υπερβολικά επιθετικό τον Κριό!

Ταύρος – Υδροχόος

Μα πόσο εύκολο θα είναι να ταιριάξει ο πρακτικός Ταύρος με τον ανεξάρτητο και απρόβλεπτο Υδροχόο; Όχι, όσο νομίζεις, αφού ο Ταύρος ακολουθεί τον παραδοσιακό τρόπο ζωής, ενώ ο Υδροχόος δε συμβιβάζεται με συμβατικές καταστάσεις, ενώ ψάχνει απεγνωσμένα την ελευθερία του! Αυτό δημιουργεί έντονη διαφορά στην προσέγγιση της καθημερινότητας και της συναισθηματικής έκφρασης, με αποτέλεσμα την έλλειψη επικοινωνίας και κατανόησης.

Δίδυμοι-Παρθένος

Εδώ θα βρούμε τον επιπόλαιο και ευέλικτο Δίδυμο απέναντι στην οργανωτική και πρακτική Παρθένο. Ο Δίδυμος βρίσκεται σε μία μόνιμη διάθεση για περιπέτεια κάτι που προκαλεί έντονη ενόχληση στην Παρθένο που θέλει πρόγραμμα και τάξη. Αντίστοιχα βέβαια η επικριτική Παρθένος στήνει στον τοίχο τον Δίδυμο με αποτέλεσμα, η ξενέρα να είναι μονόδρομος!

Advertisements

Σκορπιός – Λέων

Δύο δυνατά ζώδια που «φλέγονται»! Ο μυστηριώδης και κτητικός Σκορπιός, μπορεί να συγκρουστεί ανεπανόρθωτα με τον αυτοκεντρικό και περήφανο Λέων. Σε αυτή τη σχέση, η ένταση θα έρθει από τη μάχη για το ποιος θα κρατήσει την εξουσία και τον έλεγχο!

Τοξότης – Αιγόκερως

Αυτή η σχέση λειτουργεί όπως και πιο πάνω ο Δίδυμος με τον Παρθένο, ο ένας με τα μυαλά πάνω από το κεφάλι και ο άλλος μυαλό για 2! Ο Τοξότης αυθόρμητος και περιπετειώδης και ο Αιγόκερως πειθαρχημένος και οργανωτικός! Ο Τοξότης θα θεωρήσει σίγουρα τον Αιγόκερω αρκετά βαρετό και με μία σοβαρότητα που δεν του ταιριάζει, ενώ στην άλλη πλευρά υπάρχει ο Αιγόκερως που θα βρει τον Τοξότη ανεύθυνο και ανώριμο. Λόγω του ότι οι στόχοι τους στη ζωή είναι διαφορετικοί, θα δυσκολευτούν πολύ στο να έχουν κοινή πορεία.

Ιχθύες – Δίδυμοι

Οι μόνιμα ρομαντικοί και ονειροπόλοι Ιχθύες, βρίσκονται με τους συχνά επιφανειακούς στις σχέσεις τους, Δίδυμους. Σε αυτήν την σχέση, όλα γυρνάνε γύρω από το συναίσθημα. Οι Ιχθύες θα δώσουν όλο τον συναισθηματικό τους κόσμος στους Δίδυμους, μα εκείνοι δυστυχώς θα δυσκολευτούν πολύ να συνδεθούν σε αυτό το κομμάτι μαζί τους. Με αυτόν τον τρόπο οι Ιχθύες νιώθουν αβέβαιοι και ίσως ψάξουν αλλού την αγάπη που -μόνιμα- ψάχνουν.

Ωστόσο, ότι και να λέμε, οι σχέσεις θέλουν λίγο αντοχές και να κάνουμε και πίσω σε δυο τρία θεματάκια για να βρεθεί η κοινή γραμμή, αν αυτό το θέλουμε πολύ!

 

Advertisements

Paraskhnio

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα