Μην χασετε

«Θεραπευτές της παρέας»: Τα 3 ζώδια που είναι πάντα δίπλα σου με τις καλύτερες συμβουλές

Υπάρχουν μερικοί φίλοι που απαντούν στα μηνύματά σου ακόμη και στις 2 το πρωί, σε συνοδεύουν για έναν καφέ, ακόμα κι αν έχουν ελάχιστο χρόνο και βρίσκονται δίπλα σου όταν δεν είσαι καλά. Αν αναρωτιέσαι ποια είναι αυτά τα ζώδια, διάβασε παρακάτω για να μάθεις ποιοι είναι οι «θεραπευτές της παρέας», σύμφωνα με την αστρολόγο Michelle Bell.

Καρκίνος: Ο φίλος που σε νιώθει πάντα

Οι Καρκίνοι έχουν μια μοναδική ικανότητα να αντιλαμβάνονται πότε κάτι δεν πάει καλά. Αν δείχνεις προβληματισμένος ή απλά δεν είσαι ο εαυτός σου, θα είναι οι πρώτοι που θα σε ρωτήσουν τι συμβαίνει. Ως ζώδιο με βαθιά ενσυναίσθηση, ο Καρκίνος θέλει να σε βοηθήσει να ξεφορτώσεις το βάρος σου. Όταν μιλάς μαζί τους, νιώθεις σαν να τυλίγεσαι σε μια ζεστή κουβέρτα. Θα σε ακούσουν χωρίς να σε κρίνουν και θα βρουν τις τέλειες λέξεις για να σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα. Αν χρειάζεσαι να «αδειάσεις» την ψυχή σου, ο Καρκίνος είναι εκεί για σένα.

Παρθένος: Η πρακτική λύση στα προβλήματά σου

Advertisements

Όταν ψάχνεις για μια λύση σε κάτι, ο Παρθένος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος. Αυτοί οι φίλοι έχουν πάντα ένα σχέδιο δράσης έτοιμο. Θα αναλύσουν το πρόβλημά σου σε μικρά, διαχειρίσιμα βήματα και θα σου δείξουν ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Είτε περνάς μια δύσκολη φάση στη δουλειά, είτε μια προσωπική κρίση, ο Παρθένος θα σου προσφέρει τη στήριξή του με πρακτικές συμβουλές που σε κάνουν να νιώθεις πως μπορείς να χειριστείς τα πάντα. Ωστόσο, αν δεν ακολουθήσεις τις οδηγίες του, η κριτική μπορεί να είναι αυστηρή!

Αιγόκερως: Η ήρεμη δύναμη που βάζει τα πράγματα σε τάξη

Οι Αιγόκεροι έχουν μια φυσική ηρεμία που τους βοηθά να διαχειρίζονται τις δύσκολες καταστάσεις. Είτε πρόκειται για μια διαφωνία στο group chat είτε για μια κακή διάθεση σε μια εκδρομή, ο Αιγόκερως θα είναι εκεί για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Είναι οι καλύτεροι όταν χρειάζεσαι συμβουλές για την καριέρα σου, καθώς σκέφτονται πάντα μακροπρόθεσμα και σου υπενθυμίζουν τους στόχους σου. Η «σκληρή αγάπη» τους μπορεί να φαίνεται αυστηρή, αλλά είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις μπροστά.

opinion.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα