Μην χασετε

Τα ζώδια που δύσκολα αποδέχονται τον σύντροφο των φίλων τους

Πόσες φορές έχεις νιώσει αμηχανία όταν συστήνεις το νέο σου ταίρι στους φίλους σου; Δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά όταν κάποιοι φίλοι σου είναι λίγο πιο… δύσπιστοι. Μερικά ζώδια έχουν την τάση να μην αποδέχονται εύκολα τους συντρόφους των φίλων τους, λόγω της προσωπικότητάς τους και των χαρακτηριστικών τους. Ας δούμε ποια ζώδια είναι αυτά και τι μπορείς να περιμένεις.

Παρθένος: Ο αναλυτικός κριτής

Ο Παρθένος φίλος σου, αν και φαίνεται πάντα φιλικός, μπορεί να γίνει αρκετά κριτικός όταν γνωρίσει τον σύντροφό σου. Ενώ λατρεύει τη συζήτηση, έχει την τάση να υπεραναλύει τα πάντα, πράγμα που σημαίνει ότι θα κρίνει το κάθε τι που λέει ή κάνει το ταίρι σου. Ένα άστοχο αστείο μπορεί να είναι αρκετό για να τον βάλει στη “μαύρη λίστα” του Παρθένου. Παρόλο που ξέρει πόσο ευτυχισμένη είσαι στη σχέση σου, το πρακτικό και απαισιόδοξο πνεύμα του μπορεί να τον κάνει να μην αποδεχτεί εύκολα τον σύντροφό σου.

Σκορπιός: Ο ψυχολόγος της παρέας

Ο Σκορπιός δεν θα βιαστεί να αποδεχτεί το νέο σου ταίρι. Πριν συμβεί αυτό, θα προσπαθήσει να τον “ψυχολογήσει”. Ακόμα κι αν η συζήτηση φαίνεται ευγενική και φιλική, είναι ουσιαστικά μια κρυφή ανάκριση. Θα ρωτήσει για το παρελθόν του συντρόφου σου, τις σχέσεις του και τα μελλοντικά του σχέδια, αναζητώντας τη μία λάθος απάντηση που θα τον κάνει να τον απορρίψει για πάντα. Αν λοιπόν ο Σκορπιός φίλος σου δείχνει απόμακρος, μην το πάρεις προσωπικά — απλά είναι πολύ επιλεκτικός.

Υδροχόος: Ο εκλεκτικός συζητητής

Ο Υδροχόος φίλος σου μπορεί να αποφεύγει ακόμη και να κοιτάξει τον σύντροφό σου στα μάτια. Είναι γνωστός για την αφοσίωσή του στους φίλους του, αλλά δεν ενθουσιάζεται εύκολα με νέες αφίξεις στην παρέα. Μπορεί να κρίνει το ταίρι σου ως βαρετό, και αν σχηματίσει αυτή την άποψη, δύσκολα θα την αλλάξει. Ο Υδροχόος θέλει να συναναστρέφεται με άτομα που του ανοίγουν νέους πνευματικούς ορίζοντες, και αν ο σύντροφός σου δεν τον εμπνέει, δεν θα ενθουσιαστεί. Τουλάχιστον, εσύ είσαι από τους λίγους που βρίσκονται στον κύκλο του!

Advertisements

Τελικά, κάποια ζώδια είναι πιο δύσκολα στο να αποδεχτούν τους συντρόφους των φίλων τους. Ωστόσο, μην ανησυχείς! Ακόμα κι αν δεν είναι από την αρχή ενθουσιασμένοι, με τον χρόνο μπορεί να αλλάξουν γνώμη. Το σημαντικό είναι να είσαι εσύ ευτυχισμένη με τη σχέση σου, σύμφωνα με το marieclaire.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα