Μην χασετε

Ανατροπές και μυστικά στο Grand Hotel: Τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια

Το Grand Hotel, η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1, συνεχίζει να μας κρατά σε αγωνία, με ανατροπές και μυστικά που αποκαλύπτονται ανάμεσα στους ήρωές του. Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε τι πρόκειται να συμβεί στα νέα επεισόδια (από 7 ως 10/10) και πώς η ιστορία εξελίσσεται με καταιγιστικούς ρυθμούς.

Επεισόδιο 9: Συγκλονιστικές Αποκαλύψεις

Η αστυνομία προχωρά στη σύλληψη του Νικόλα, καθώς το μαχαίρι του φόνου βρίσκεται κρυμμένο στο κρεβάτι του. Η Αγγέλα, παρά την απογοήτευση και τον τρόμο της, γνωρίζει την αλήθεια: ο γιος της είναι αθώος. Αντιμετωπίζει την Κυβέλη και της θέτει ένα δίλημμα που θα μπορούσε να τη λυγίσει.

Ο Χαραλάμπης και η Θεώνη ανακαλύπτουν ότι ο Νικήτας φέρεται να έχει βιάσει την Πελαγία, αλλά ο ίδιος το αρνείται. Τι συμβαίνει τελικά; Είναι η Πελαγία λάθος ή ο Νικήτας λέει ψέματα;

Advertisements

Στο μεταξύ, ο Πέτρος και η Αλίκη έρχονται πιο κοντά, και είναι φανερό ότι οι συναισθηματικοί τους δεσμοί ξεπερνούν την απλή εκτίμηση. Η αποκάλυψη της κρυφής σχέσης της Βασιλικής πυροδοτεί μια σειρά συγκλονιστικών γεγονότων, που οδηγούν σε έναν πυροβολισμό και σε ένα νέο έγκλημα στο ξενοδοχείο.

Επεισόδιο 10: Ανάμεσα σε Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Η σοκαριστική αποκάλυψη και ο θάνατος του εκβιαστή αφήνουν τον Πέτρο και την Αλίκη με αναπάντητα ερωτήματα. Ο Χαραλάμπης, με τη βοήθεια του Νικήτα, αναζητά τον υπαίτιο του βιασμού της Πελαγίας, και η έρευνα τους οδηγεί στο Grand Hotel. Ο αστυνόμος Κομνηνός ερευνά τον θάνατο του Κοσμά, κρατώντας όλες τις πιθανότητες ανοιχτές.

Ο Νικόλας νιώθει απογοητευμένος από τη στάση της Ελένης, ενώ η Αγγέλα ακούει μια ιδιωτική συνομιλία τους και ανακαλύπτει μια μεγάλη αλήθεια. Ο Χρόνης, αντιλαμβανόμενος ότι ο Πέτρος γνωρίζει περισσότερα, προσπαθεί να του αποσπάσει πληροφορίες. Και καθώς ένας νέος επισκέπτης φτάνει στο Grand Hotel με την κόρη του, ο Πέτρος και η Αλίκη κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να βρουν στοιχεία για τον Κοσμά.

Επεισόδιο 11: Σχέδια και Ίχνη

Advertisements

Η επίσκεψη της Αλίκης στο αστυνομικό τμήμα προκαλεί υποψίες στον Χρόνη, αλλά εκείνη καταφέρνει να πάρει κρυφά τη διεύθυνση του Κοσμά. Μαζί με τον Πέτρο, φτάνουν στο σημείο, μόνο που τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Χρόνης υποψιάζεται τον Ρήγα για τα κίνητρά του σχετικά με τον θάνατο του Κοσμά.

Παράλληλα, ο Ρήγας ετοιμάζει ένα ρομαντικό δείπνο για την Αλίκη, στο οποίο θα είναι και ο Πέτρος. Ο Χαραλάμπης αποφασίζει να συμμετάσχει στους αγώνες πυγμαχίας για να βοηθήσει τη Θεώνη, αλλά το ένστικτο της Θεώνης ότι κάτι δεν πάει καλά αποδεικνύεται σωστό.

Η Αγγέλα αποκαλύπτει στην Ελένη ότι γνωρίζει το μυστικό της, ζητώντας της να αφήσει ήσυχο τον Νικόλα. Ωστόσο, δεν γνωρίζει τα σχέδια της Ελένης, και οι εξελίξεις είναι αναπόφευκτες.

Επεισόδιο 12: Ένοχα Μυστικά και Αποκαλύψεις

Μετά το δείπνο του Ρήγα, ο Νικόλας προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο ότι δεν έχει καμία ελπίδα με την Αλίκη. Ο Χρόνης επιβεβαιώνει ότι η Βασιλική δεν έχει επιστρέψει και ανησυχεί ότι μπορεί να είναι ήδη νεκρή. Η Αγγέλα ενημερώνει τον Ρήγα ότι το παιδί της Ελένης δεν είναι του Νικόλα, προκαλώντας του φόβο για την επικείμενη αποκάλυψη της εμπλοκής του.

Ο Ιορδάνης προσπαθεί να αποφύγει τον αναγκαστικό γάμο με την Καλλιόπη, ενώ η πανέμορφη αδελφή της, η Βενετία, κάνει την εμφάνισή της στο ξενοδοχείο, προσθέτοντας νέες προκλήσεις. Οι έρευνες του αστυνόμου Κομνηνού για τη δολοφονία της Ρόζας τον οδηγούν στον Χαραλάμπη, όπου θα βρει μια ανατριχιαστική αποκάλυψη που θα του αλλάξει τη ζωή.

Τέλος, η Αλίκη βρίσκει την πραγματική διεύθυνση του Κοσμά και την αποκαλύπτει στον Πέτρο. Ωστόσο, όταν εκείνος πηγαίνει εκεί, ανακαλύπτει αντικείμενα που τον συγκλονίζουν και κάποιος προσπαθεί να τον κρατήσει σιωπηλό.

Τα επεισόδια του Grand Hotel είναι γεμάτα ανατροπές και αγωνία, με κάθε χαρακτήρα να παλεύει με τα μυστικά και τους φόβους του. Το ενδιαφέρον κορυφώνεται καθώς οι σχέσεις γίνονται πιο περίπλοκες και οι αποκαλύψεις πλησιάζουν. Μείνε συντονισμένη για τις επόμενες εξελίξεις που θα σε κρατήσουν σε αγωνία!

Advertisements

Δείτε ΕΔΩ το νέο trailer

Grand Hotel – Πρωταγωνιστές

Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάσος Νούσιας, Γιάννης Κουκουράκης, Καλλιόπη Χάσκα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Κόρα Καρβούνη, Ελένη Καρακάση, Λάμπρος Κωνσταντέας, Στάθης Κόικας, Αντιγόνη Φρυδά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Αλέξανδρος Βάρθης, Γεωργία Κουβαράκη, Μιχάλης Συριόπουλος, Νικόλαος Νίκας, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Περικλής Σιούντας, Μελίνα Πολυζώνη, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Τάσος Τσούκαλης, Γιάννης Ζαφείρης, Ευγενία Κάρνου, Φώτης Καραλής, Μάνος Γερωνυμάκης, Βασίλης Βλάχος, Στυλιανή Κλείδωνα και η Ίλια Λαμπρίδου

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα