Μην χασετε

Ανακαλύπτοντας το Double Denim Look: Δείτε τις στιλιστικές επιλογές της Άννας Βίσση & της Κατερίνας Παπουτσάκη

Είσαι έτοιμη να υιοθετήσεις μία από τις πιο stylish τάσεις της μόδας; Το double denim look είναι εδώ και περιμένει να το δοκιμάσεις! Αυτή η τάση συνδυάζει δύο κομμάτια από τζιν ύφασμα, προσφέροντας σου άπειρες δυνατότητες για μοναδικά outfits. Από casual μέχρι πιο κομψά σύνολα, το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις τα σωστά αξεσουάρ και να εκφράσεις το προσωπικό σου στυλ.

Ένα Vintage Look με Σύγχρονη Αίσθηση

Το double denim look ήταν μια από τις πιο αγαπημένες τάσεις τη δεκαετία του 1990 και στις αρχές του 2000, αλλά έχει επιστρέψει δριμύτερο με μοντέρνες παραλλαγές. Μάλιστα, πρόσφατα είδαμε την Άννα Βίσση και την Κατερίνα Παπουτσάκη να το υιοθετούν με στυλ σε δημόσιες εμφανίσεις.

Η Άννα Βίσση έκανε εντύπωση με ένα φαρδύ τζιν παντελόνι, μαύρο τοπ και τζιν σακάκι σε χαλαρή γραμμή. Από την άλλη, η Κατερίνα Παπουτσάκη έδειξε εντυπωσιακή με τζιν φούστα και τζιν πουκάμισο στην ίδια απόχρωση. Αυτές οι εμφανίσεις αποδεικνύουν πως το double denim μπορεί να γίνει παιχνιδιάρικο και κομψό ταυτόχρονα.

Advertisements

 

Δημιουργώντας το Δικό Σου Double Denim Look

Αν σκέφτεσαι να δοκιμάσεις το double denim look, έχεις πολλές επιλογές. Μπορείς να συνδυάσεις τζιν κομμάτια σε διαφορετικές αποχρώσεις. Για παράδειγμα, ένα πιο σκούρο τζιν παντελόνι μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν πουκάμισο ή τζάκετ, δημιουργώντας μία ενδιαφέρουσα αντίθεση. Αν προτιμάς το μονόχρωμο, φόρεσε τζιν κομμάτια στην ίδια απόχρωση για να δημιουργήσεις ένα πιο ομοιόμορφο look.

Αξεσουάρ: Το Μυστικό για το Ιδιαίτερο Στυλ

Advertisements

Τα αξεσουάρ είναι το παν για να αναδείξεις το double denim look. Μπορείς να σπάσεις τη μονοτονία με ζώνες, κοσμήματα ή άλλα αξεσουάρ που προσθέτουν ενδιαφέρον στο σύνολό σου. Ένας καλός κανόνας είναι να ισορροπήσεις τις γραμμές: συνδύασε ένα πιο στενό τζιν παντελόνι με ένα φαρδύ τζιν τζάκετ ή πουκάμισο, ή το αντίστροφο.

Αν θέλεις να προσθέσεις λίγο παραπάνω ενδιαφέρον, μην διστάσεις να επιλέξεις τζιν κομμάτια με διαφορετικές υφές ή αποχρώσεις, όπως ένα τζιν με ξεθώριασμα ή διάφορες υφές. Με αυτές τις επιλογές, το double denim look μπορεί να γίνει η signature εμφάνισή σου!

Ετοιμάσου να πειραματιστείς με το τζιν και να δείξεις σε όλους πώς γίνεται το στυλ με μια μοντέρνα και φρέσκια προσέγγιση!

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα