Μην χασετε

Η εξομολόγηση του Γιάννη Τσορτέκη για τα παιδιά: «Ο στόχος μου από τότε που γεννήθηκαν τα παιδιά μου, είναι να τα αγαπάω»

Γιάννης Τσορτέκης μίλησε και για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του λέγοντας πως στόχος του από την πρώτη μέρα που αυτά ήρθαν στη ζωή είναι να τα αγαπάει.

Advertisements

 

«Τα παιδιά μου πρέπει να ρωτήσετε πως είμαι ως μπαμπάς. Ο στόχος μου από τότε που γεννήθηκαν τα παιδιά μου, είναι να τα αγαπάω. Αυτό φτάνει και περισσεύει… Επειδή είμαι λίγο εκρηκτικός σαν άνθρωπος, και επειδή είμαι όλα, αποφάσισα ένα πράγμα, θα είμαι όλα. Και θα εκραγώ, και θα είμαι γαλήνιος. Όπως μου συμβαίνει το ένα, θα μου συμβαίνει και το άλλο αρκεί να μπορούμε να το διαπραγματευτούμε. Είχα και έχω μια πολύ μεγάλη τρυφερότητα απέναντι και στα δυο μου παιδιά. Νομίζω ότι δεν έχω επέμβει στις ζωές τους…» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Τσορτέκης.

 

Τέλος ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις διαφορετικές πτυχές του εαυτό του αποκαλύπτοντας πως έχει επιλέξει να μην καταπιέζει τα συναισθήματά του.

«Διαχειρίζομαι τον εκρηκτικό μου χαρακτήρα ως έκρηξη και οι άλλοι με τον ίδιο τρόπο τον διαχειρίζονται. Δεν τα σπάω απλώς δεν καταπιέζω τα συναισθήματά μου. Νιώθω ότι, αν τα σπάσω θα γυρίσει όλο μέσα μου. Αν είμαι θλιμμένος, αυτό γράφει στο πρόσωπό μου, αν είμαι χαρούμενος, επίσης γράφει στο πρόσωπό μου. Δε μπορώ να είμαι ανέκφραστος. Δε μπορώ να κρυφτώ» είπε ο Γιάννης Τσορτέκης.

 

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα