Μην χασετε

Χώρισαν η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος: Το αποκάλuψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της

Το παρόν έδωσε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και μίλησε στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών με εμφανή την αμηχανία της όταν απάντησε για τον Πάνο Βλάχο.

Advertisements

 

Η ηθοποιός φάνηκε αμήχανη όταν την ρώτησαν για τον επί σειρά ετών σύντροφό της Πάνο Βλάχο και το αν τον καμαρώνει στις δουλειές του. Η ίδια απάντησε “τον παρακολουθώ”.

Μετά το απόσπασμα η παρουσιάστρια του Happy Day, Σταματίνα Τσιμτισλή, αποκάλυψε ότι η ηθοποιός και ο Πάνος Βλάχος δεν είναι πια ζευγάρι.

 

“Και εγώ το έχω ακούσει ότι γυρνώντας από το Λος Άντζελες, ενώ πήγαν μαζί και έκαναν κάποια βήματα, γυρνώντας ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τσακώθηκαν ή έγινε κάτι. Έχουν χωρίσει και μάλιστα την έχουν δει στον Κεραμεικό παρέα με έναν πολύ ωραίο άντρα. Έχει κάνει και το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή της, αν ισχύει. Σίγουρα δεν είναι με τον Πάνο Βλάχο. Ακόμη ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram”, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

Advertisements

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του πρώην ζεύγους ήταν πριν από ένα χρόνο περίπου.

Οι δυο τους μετά την μεγάλη επιτυχία της σειράς “Μην αρχίζει την μουρμούρα” έφυγαν για την Αμερική όπου έκαναν κάποια επαγγελματικά βήματα και έζησαν μαζί πολλές εμπειρίες.

Ωστόσο, η επιστροφή τους στην Ελλάδα δεν άργησε καθώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν.

Πλέον και οι δυο ζουν μόνιμα στην Ελλάδα, ωστόσο δεν είναι μαζί.

 

thetoc.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα