Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-4-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ναι μεν θα είστε εφοδιασμένοι με δύναμη και αισιοδοξία, ωστόσο το νου σας, να μην ξεφύγει η αυτοπεποίθησή σας, κινηθείτε αποφασιστικά, αλλά πάντα με σύνεση και όχι με υπερβολή. Σήμερα, για εσάς τους eρωτικά ελεύθερους, νυχτερινή ώρα θα υπάρξουν ξαφνικά και όμορφα αναποδογυρίσματα, που θα φέρουν νέες γνωριμίες. Κάπου σε κόσμο θα βρεθείτε, ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας δώσει άνοιγμα για προσωπικές επαφές, δεν αποκλείεται να προκύψει νέο ειδύλλιο.

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, επιφυλακτική θα είναι η στάση σας, θα καταφέρετε να οριοθετήσετε την παρορμητικότητά σας, δεν θα έχετε καμία διάθεση να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Η εμφάνιση ενός eρωτικού προσώπου από το παρελθόν, ίσως να διχάσει την σκέψη σας, δεν αποκλείεται να φέρει μπέρδεμα στην καρδιά σας. Στην παρούσα φάση θα αποφύγετε να ξεκινήσετε eρωτική σχέση, αν πρώτα δεν νιώσετε πως είναι ξεκαθαρισμένο μέσα σας το τι ακριβώς αισθάνεστε και τι αναζητάτε. Πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε, σοφή θα είναι η διστακτικότητά σας.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα κυριαρχήσει το έντονο ενδιαφέρον για τη μάθηση και τα ταξίδια, και θα έχετε υπερβολική σιγουριά στις αποφάσεις που θα λαμβάνετε στα επαγγελματικά σας. Προσέξτε πώς θα προβάλετε τις ιδέες σας, γιατί μπορεί να σας βγουν κακοπροαίρετες και θα τις μετανιώσετε. Είστε παρορμητικοί στην κρίση σας και οι αποφάσεις σας βασίζονται σε ανεπαρκείς πληροφορίες. Ίσως να προσπαθήσετε να λύσετε τώρα τα προβλήματά σας, χωρίς να ακούσετε και τις απόψεις των δικών σας ανθρώπων.

Advertisements

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα πολύ καλά θα κάνετε και θα νιώσετε σίγουροι για τις δυνατότητες και τα προσόντα σας, ωστόσο προσοχή στις τάσεις ισχυρογνωμοσύνης και στο ανεξέλεγκτο πείσμα. Για να μην παγιδευτείτε σε λεκτικές διαμάχες και κόντρες υπεροχής, προσπαθήστε να διατηρήσετε διαλλακτική στάση, χρησιμοποιήστε την καλλιεργημένη πλευρά του χαρακτήρα σας. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, για εσάς τους eρωτικά μόνους δεν λείψουν οι επιτυχίες, κάποιο πρόσωπο θα πιαστεί να σας κοιτάζει επίμονα.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, εσείς που είστε μέσα σε σταθερή σχέση, σε περίπτωση που νιώσετε ένα είδος ψυχολογικής πίεσης, προσοχή να μην οδηγηθείτε σε παρορμητικές αντιδράσεις. Καλό θα είναι να κρατήσετε τον έλεγχο των εξάρσεών σας, πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, θα προκύψει ευκαιρία νέας γνωριμίας. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει, ωστόσο ενδεχομένως να σας αφήσει αδιάφορους. Σε περίπτωση που νιώσετε έστω και μια μικρή, αμυδρή έλξη, καλό θα είναι να μην το καμουφλάρετε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε παρορμητικές ενέργειες, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αποτινάξετε τον αναγκαστικό συμβιβασμό που απαιτούν κάποιες καταστάσεις ή υποθέσεις. Ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από υπερβολική αυτοπεποίθηση και να οδηγηθείτε σε επαναστατικές πράξεις, που δεν είναι σίγουρο ότι θα σας βγουν σε καλό. Σήμερα θα προτιμήσετε συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που μπορείτε να εκφραστείτε ανοιχτά και ελευθέρα, ωστόσο το νου σας να μην δώσετε λάθος έκταση, στα όρια της οικειότητας.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη από την μια θα σας κάνει ενθουσιώδεις και δυναμικούς, θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη του eρωτικού σας συντρόφου, από την άλλη όμως, θα βγάλει και την αδιάφορη πλευρά του χαρακτήρα σας. Σε κάποια θέματα θα δείξετε υπερβολικό ενδιαφέρον, κάποια αλλά όμως, θα τα αντιμετωπίσετε με πλήρη απάθεια. Άρα, για να διατηρηθεί η ισορροπία, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε ποια σημεία θα εστιάσετε και σε ποια θα αδιαφορήσετε. Το νου σας να μην δείξετε απάθεια σε σοβαρά θέματα.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα υπάρξει κίνδυνος να κολλήσετε σε ανούσιες λεπτομέρειες, δημιουργώντας ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας εντάσεις, που δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά απλά και μόνο ενοχλητικές. Εσείς που είστε eρωτικά μόνοι, θα την έχετε την κατάκτησή σας, στα μάτια ενός συγκεκριμένου ατόμου θα φανείτε ιδιαιτέρως ελκυστικοί, ωστόσο δεν αποκλείεται να βγάλετε στάση υπεροπτική. Θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει με τρόπο προσεγμένο και ευγενικό, καλό θα είναι να δει από εσάς μια ανάλογη συμπεριφορά.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, ανεβασμένη θα είναι η μαχητικότητα και ο δυναμισμός σας, θα φλερτάρετε με ορμητικότητα και σιγουριά. Θα έχετε έντονη, ίσως και ανεξέλεγκτη, τη διάθεση να απαλλαγείτε από συναισθηματικούς περιορισμούς, φραγμούς ή αναστολές, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι αντιφάσεις. Σε κάποιο σημείο, από μόνοι σας θα συνειδητοποιήσετε πως υπάρχει υπερβολή στις κινήσεις και στις θεωρίες σας, γι’ αυτό θα προσπαθήσετε να τα μαζέψετε κάπως, τα λόγια τα παχιά.

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, έντονος θα είναι ο αυθορμητισμός σας, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να φανείτε κάπως υπερβολικοί. Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στην καρδιά σας, είστε τύποι που δύσκολα σταθεροποιείστε συναισθηματικά, ωστόσο η μέρα σας θα έχει όμορφα eρωτικά γεγονότα. Θα υπάρξουν συναντήσεις, συνομιλίες και ένα νυχτερινό ραντεβού, που θα τονώσει τις eρωτικές σας διαθέσεις. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας βγάλει από το συναισθηματικό σας καβούκι, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να του ανοιχτείτε χωρίς περιορισμούς.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή όψη θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας όρεξη για αντίσταση, αλλά και για απόρριψη. Δυναμικά θα εναντιωθείτε σε καταστάσεις ή πρόσωπα που σας προκαλούν στενοχώρια και ψυχικό βάρος. Αντιδράστε άφοβα και βγάλτε τη δύναμη σας στην φόρα, ωστόσο θυμηθείτε πως το καθετί, οφείλει να έχει τα όριά του. Επειδή σαν χαρακτήρες έχετε την τάση να παρασύρεστε από το συναίσθημα και το πάθος, το νου σας να μην φέρετε τελικά τα αντίθετα αποτελέσματα.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, σήμερα αποκτάτε δύναμη και ανάγκη για αλλαγές, όμως σας συμβουλεύω πρώτα να ερευνήσετε πολύ καλά αν αυτές οι αλλαγές σας συμφέρουν. Κάποια πρόσωπα θα διώξετε, κάποια άλλα θα φέρετε πολύ κοντά σας, αλλά για να μην απογοητευτείτε, θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι οι επιλογές σας είναι σωστές. Τα λανθασμένα κριτήρια θα σας οδηγήσουν πάλι πίσω στο μηδέν. Τα eρωτικά σας θέματα μπαίνουν σε νέα τροχιά με πολύ ευνοϊκά γεγονότα, ετοιμαστείτε για καινούργιες eρωτικές γνωριμίες.

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα