Μην χασετε

Λένα Δροσάκη: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο της και τα κιλά της εγκυμοσύνης

Βρίσκεται στην Πάτρα με το μωρό και τους γονείς της η ηθοποιός

Advertisements

Στο πατρικό της σπίτι  μαζί με τους γονείς της και των σχεδόν τριών μηνών γιο της βρίσκεται αυτές τις μέρες η Λένα Δροσάκη. Η γνωστή ηθοποιός που πριν λίγο καιρό απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και στη Σάσα Σταμάτη για τα κιλά της εγκυμοσύνης της, τον γιο της και τη νέα καθημερινότητά της.

«Πήρα 27 κιλά στην εγκυμοσύνη και τώρα μου έχει μείνει να χάσω δέκα. Έχασα δεκαπέντε με το που βγήκα. Με το παιδί τρέχεις, οπότε τα χάνεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λένα Δροσάκη.

Η ίδια παραδέχτηκε πως αυτές τις μέρες έχει μεταφερθεί στο πατρικό με τους γονείς της στην Πάτρα για να έχει λίγη περισσότερη βοήθεια με το μωρό. «Έχω έρθει στην Πάτρα για λίγο καιρό, κοντά στους γονείς μου, για να με βοηθήσουν», είπε και συμπλήρωσε: «Έχει αλλάξει όλη μου η ζωή. Τώρα που το παιδί μεγαλώνει σιγά-σιγά, είναι πολύ ωραία και δύσκολα παράλληλα».

Τέλος, για τη βάφτιση του μωρού και το όνομα που θα του δώσουν με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, δήλωσε: «Λέμε να τον βαπτίσουμε του χρόνου. Νονά θα είναι μια φίλη μου. Ακόμη δεν έχουμε κανονίσει τίποτα. Θα του δώσουμε το όνομα του πατέρα του Αλέξανδρου, Αναστάσιος. Ο Αλέξανδρος είναι πολύ καλός μπαμπάς, τρυφερός και ασχολείται πολύ με το παιδί».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα