Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (6-7-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλες μου Κριοί, η αναλυτική συζήτηση που θα ανοίξετε με το ταίρι σας θα βάλει σε τάξη τα αισθήματα σας, θα ακουστούν μεταξύ σας ουσιαστικές αλήθειες, τώρα θα συνειδητοποιήσετε τι νιώθετε και τι μπορείτε να προσφέρετε αναλόγως και να εισπράξετε. Συναισθηματισμός και ευαισθησία θα υπάρξει στη συμπεριφορά σας, το κλίμα θα είναι συνεννοήσιμο, η κατάληξη θετική. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, πρόταση πολλά υποσχόμενη θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο άτομο που από καιρό θέλει να αποκτήσει μαζί σας δεσμό. Για τους ελεύθερους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, το πρόσωπο που θα σας συστήσουν ή τυχαία θα αυτοσυστηθείτε, θα έχει οικεία στάση εκδηλωτική και ειλικρινής.

Ταύρος

Φίλες μου Ταύροι, θα συζητήσετε και θα μιλήσετε ανοιχτά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε θέματα που από καιρό εκκρεμούν. Αν υπάρχουν σκοτεινά σημεία ή λανθασμένες εντυπώσεις τώρα θα μπορέσετε να διαλευκάνετε το τοπίο, λύνονται παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν από λάθος συμπεράσματα. Έρχονται ουσιαστικές προτάσεις, φερέγγυες υποσχέσεις, και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Εσείς οι απογοητευμένοι αυτή τη φορά δεν θα κλειστείτε στον εαυτό σας, θα ανοίξετε την καρδιά σας, απελευθερωμένος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος. Οι χωρισμένοι θα είστε δεκτικοί σε επανασυνδέσεις, καταφθάνει τηλεφώνημα. Για τους ελεύθερους  θα υπάρξει ευχάριστο και απρόοπτο συμβάν που θα σας βγάλει από τη στασιμότητα της τελευταίας περιόδου.

Δίδυμοι

Φίλες μου Δίδυμοι, σήμερα κινητικότητα θα υπάρξει στην προσωπική σας ζωή, η μέρα σας θα έχει έντονες συναναστροφές, τηλεφωνήματα, συζητήσεις και απρόοπτα ραντεβού. Σε συνάντηση που θα έχετε θα σας δοθεί η ευκαιρία να απελευθερώσετε σκέψεις και αισθήματα, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας, ίσως να γίνουν κουβέντες περί δέσμευσης. Σήμερα επιθυμία σας θα είναι η συνεννόηση και η ηρεμία, θα αποφύγετε οποιαδήποτε κατάσταση μπορεί να αναζωπυρώσει παλιές πληγές. Εσείς οι χωρισμένοι και ψυχολογικά ταλαιπωρημένοι παίρνετε την απόφαση να προχωρήσετε μπροστά διαγράφοντας το παρελθόν, ώθηση θα σας δώσει η συνομιλία που θα έχετε με ένα καινούργιο άτομο. Προμηνύεται έναρξη νέας σχέσης.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, στις συζητήσεις με το ταίρι σας θα υπάρξουν αποκαλύψεις, ενδεχομένως να μάθετε για καταστάσεις που δεν γνωρίζατε ως τώρα. Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή είστε σε στάδιο χωρισμού, θα μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε και να ψάξετε τις πραγματικές αιτίες, θα καταφέρετε να διορθώσετε λάθη και αστοχίες. Περάστε σε ενέργειες επανόρθωσης θα βρείτε άμεση και θερμή ανταπόκριση. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε άνοιγμα για νέες γνωριμίες και προοπτικές. Ανεβασμένη θα είναι η διάθεση σας, στις προσεγγίσεις σας θα βρείτε αμοιβαίο ενδιαφέρον. Σήμερα τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από μονότονες ή πληκτικές καταστάσεις, ετοιμαστείτε να ενθουσιαστείτε, περνά η προσωπική σας ζωή σε νέο στάδιο.

Λέων 

Advertisements

Αγαπητές μου Λέοντες, οι συζητήσεις σας θα έχουν θετική εξέλιξη,  θα σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια, κλείνουν θέματα που σας δημιουργούσαν διχασμούς και ψυχολογική πίεση. Ένα σοβαρό ζήτημα που ίσως να αφορά την προοπτική της δέσμευσης ή της επισημοποίησης περνά σε φάση τελικής διεκπεραίωσης, η απάντηση που θα λάβετε θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Ταχτοποιείται θέμα σχετικά με μια παρεξήγηση ή χωρισμό, η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά θα σας ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης. Σήμερα θα καταφέρετε να δημιουργήσετε βάσεις για σταθερή πορεία, σταθεροποιήστε και σταθμεύετε συναισθηματικά.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, αν κάποιοι από εσάς νιώσατε παγωμένοι από κάποιες παρεξηγήσεις, τώρα θα περάσετε στο στάδιο της συμφιλίωσης, θα προκύψει δυνατή ένωση με πρόσωπο που υπήρξε απόσταση μεταξύ σας. Σήμερα θα γίνουν τηλεφωνήματα και συναντήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν σε αισθηματικό επίπεδο, η διάθεση σας για πιο στέρεες βάσεις επικοινωνίας θα σας κάνουν προσιτούς συζητήσιμους και συγκαταβατικούς. Πρόσωπο που από καιρό γνωρίζεστε θα βρει δίοδο να σας ανοιχτεί και να περάσει σε ουσιαστικές προτάσεις. Στόχο θα έχει τον σταθερό δεσμό, στο χέρι σας θα βρίσκεται η μεταξύ σας εξέλιξη.

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, σήμερα θα διακατέχεστε από έντονο ενθουσιασμό, ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια σας, αποκαλυπτικές θα είναι οι κουβέντες σας. Στις συζητήσεις με το ταίρι σας δεν θα φοβηθείτε να πείτε τα πράγματα με το όνομα τους, θα εκφράσετε παράπονα, θα φανερώσετε τις αληθινές σκέψεις και φοβίες σας. Εσείς οι μοναχικοί που είστε χωρίς σχέση, ετοιμαστείτε θα υπάρξει μια συνάντηση που θα δώσει ωθήσει στην ψυχολογία σας, θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας. Τα γεγονότα θα είναι απρόοπτα και θα ξεκινήσουν από μια τυχαία τυπική συνομιλία, ελκυστικό θα είναι το καινούργιο πρόσωπο που θα σας μιλήσει. Αξιοποιήστε τη γοητεία σας, διοχετεύστε τη θετική σας αύρα, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα σας ∈ρωτευτεί.

Σκορπιός

Φίλες μου Σκορπιοί, θα είστε ειλικρινείς και ισορροπημένοι όχι μόνο εσείς αλλά και το ταίρι σας. Συνεννόηση και κατανόηση θα υπάρξει μεταξύ σας, λύνετε κόμπους, σήμερα  θα δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις. Τα λόγια που θα ακουστούν θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, θα καταφέρετε να πιστέψετε και να προχωρήσετε παρά πέρα χωρίς καχύποπτες σκέψεις. Συμπονετική και ώριμη θα είναι η στάση σας, με δικές σας κινήσεις θα εδραιωθούν αισθήματα εμπιστοσύνης και αγάπης. Η γοητεία σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, καλοδεχτείτε τα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν, κάποιο από αυτά θα στοχεύει στο σταθερό δεσμό και θα σας το αποκαλύψει ξεκάθαρα.

Τοξότης 

Advertisements

Φίλες μου Τοξότες άνεση θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία συζητήσεις και διαφόρων ειδών ανοιχτές υποθέσεις καρδιάς. Εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι θα βρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία, οι συζητήσεις με τον πρώην ταίρι σας θα φέρουν ξεκαθαρίσματα, τώρα θα καταλάβετε τι φταίει και τι πρέπει να γίνει για να σωθεί ο δεσμός σας. Η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση θα ακουστούν αμοιβαίες υποσχέσεις. Νέα γνωριμία που θα συμβεί σε τυχαία χρονική στιγμή, θα είναι ικανή να μετατρέψει τα δεδομένα της καθημερινότητας σας, περνάτε σε περίοδο αλλαγών.

Αιγόκερως

Αγαπητές μου Αιγόκεροι, θα είστε ελκυστικοί, με στάση ζεστή και προσιτή. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα αδιαφορήσετε, οι φιλοφρονήσεις που θα ακούσετε θα ανανεώσουν τον εσωτερικό σας κόσμο. Εσείς που διατηρείτε δεσμό αφήνετε στην άκρη εγωισμούς και αντιδραστικά πείσματα, τώρα βασική σας επιθυμία θα είναι να περάσετε ξέγνοιαστα μέσα σε πλαίσιο εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Με τηλεφώνημα καταφθάνουν ευχάριστα μαντάτα που θα φέρουν αισιοδοξία στη διάθεση σας, αποκαλυπτικά λόγια θα ανοίξουν πορεία επανασύνδεσης με πρώην ταίρι. Θερμή συζήτηση θα ξεδιαλύνει παρεξηγήσεις, τώρα θα βγουν στην επιφάνεια τα πραγματικά αισθήματα, θα καταλάβετε πως είναι λάθος να παρατείνετε τον χωρισμό.

Υδροχόος

Φίλες μου Υδροχόοι, το ενδιαφέρον που θα σας εκδηλώσει το πρόσωπο που σκέπτεστε θα είναι άμεσο, θα νιώσετε πως υπάρχει ελπίδα για σχέση και δεν θα απογοητευτείτε. Παίρνετε την απόφαση να κινηθείτε δυναμικά, τερματίζει ο χωρισμός, θα ‘ρθείτε σε συνάντηση με το πρώην ταίρι σας, η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση. Εσείς που είστε συναισθηματικά μπερδεμένοι και υπάρχει δίλημμα στην καρδιά σας τώρα θα ξεκαθαρίσει η σκέψη σας θα κατασταλάξετε συναισθηματικά, τα λόγια που θα ακούσετε θα σας βοηθήσουν να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, σήμερα θα βγάλετε στην επιφάνεια τη διαλλακτική και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, συνειδητά θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για ειλικρινείς εξομολογήσεις. Μέσα στη σχέση σας θα επιδιώξετε ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας, με τον τρόπο σας θα καταφέρετε να βοηθήσετε το ταίρι σας να σας ανοιχτεί συναισθηματικά, να σας μιλήσει γι αυτά που προσμένει από τη σχέση σας, δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις για το μέλλον σας. Εσάς τους ελεύθερους, πρόσωπο γοητευτικό θα αναστατώσει τις αισθήσεις σας, προμηνύεται νέα γνωριμία. Αν αφήσετε αυτό το καινούργιο άτομο να εισχωρήσει στη ζωή σας, θα υπάρξει κατάληξη σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα