Μην χασετε

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 11 ως 17 Μαρτίου 2019

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεωντην εβδομάδα 11 ως 17 Μαρτίου 2019;

 

 

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Υπάρχει μια ανάγκη να βρεθείς με τον εαυτό σου περισσότερο και να οργανώσεις τα σχέδιά σου. Παρ’ όλο που είσαι ζώδιο της δράσης, πράγματι είναι καλύτερο αυτή την περίοδο να μείνεις περισσότερο στον σχεδιασμό και την οργάνωση. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε έναν από τους πιο κοινωνικούς σου οίκους και τις στιγμές που νιώθεις ότι μπορείς να αφήσεις λίγο τα σχέδιά σου στην άκρη, έχεις τη δυνατότητα να βρίσκεσαι με κόσμο και να γνωρίζεις νέους ανθρώπους, αλλά και να δημιουργήσεις νέες σχέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Διανύεις μια από τις πιο κοινωνικές περιόδους της χρονιάς, και ευνοϊκές, παρ’ όλο που είναι ανάδρομος ο Ερμής. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και ο ανάδρομος Ερμής στον ενδέκατο οίκο σου φέρνουν πρόσωπα από το παρελθόν, αλλά και σε δικτυώνουν και σε φέρνουν περισσότερο κοντά με άτομα που ήδη έχεις “επιλέξει” κατά κάποιο τρόπο. Αυτή την περίοδο μπορεί και να δουλεύεις αρκετά, αλλά αυτό είναι σίγουρο ότι θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου.

 

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλος ο μήνας είναι εστιασμένος στη δουλειά, η οποία μπορεί να έχει πολύ θετικές εξελίξεις. Αν θέλεις να έχεις και κοινωνική ζωή, πρέπει να είσαι αρκετά οργανωμένος. Από την άλλη, όλα αυτά που συμβαίνουν σιγά σιγά σε επαγγελματικό επίπεδο τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου και σε κάνουν να ξεχνάς ή να βλέπεις με διαφορετικό τρόπο μια πρόσφατη απογοήτευση στον συναισθηματικό τομέα. Μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις σε κάτι που σε έχει προβληματίσει πρόσφατα, αλλά ανεξάρτητα από αυτό, είναι σημαντικό που συνειδητοποιείς ότι το πώς βλέπεις εσύ μια κατάσταση είναι πιο σημαντικό και από την ίδια την κατάσταση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης και ο Κρόνος σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και τις νέες γνωριμίες. Αυτή η όψη εκτός του ότι φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σου, δείχνει ελεγχόμενη δύναμη, πρακτικότητα και σταθερότητα στις σχέσεις. Είμαστε σε μια πολύ θετική περίοδο κάτω από την επιρροή της νέας Σελήνης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και που σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι με διαφορετικό τρόπο τη συναισθηματική σου ζωή, με τον Ερμή ανάδρομο σε ένα σημείο από το οποίο μπορεί να φέρει άτομα από το παρελθόν και με την Αφροδίτη να φέρνει ερwτική διάθεση.

 

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο και υποστηρίζει με κάθε τρόπο τις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες. Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα με τους γύρω και όσο πάνε βελτιώνονται. Σε αυτό συμβάλλει και η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και σχετίζεται περισσότερο με τη συναισθηματική σου ζωή. Ο ερwτισμός είναι διάχυτος και η ανάγκη για πραγματική οικειότητα φαίνεται ότι μπορεί να καλυφθεί.

Advertisements

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη του Άρη με τον Κρόνο στις 14 είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τον τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά έχει τα στοιχεία της σταθερότητας και του αυτοελέγχου, κάτι πολύ σημαντικό πολλές φορές για τον συναισθηματικό τομέα. Βρισκόμαστε ακόμη κάτω από την επιρροή της νέας Σελήνης στον οίκο της συντροφικότητας και των συναισθηματικών, μιας συναρπαστικής νέας Σελήνης που δέχεται τη στήριξη του Κρόνου, του Πλούτωνα και του Ποσειδώνα και που μπορεί να φέρει μια σημαντική εξέλιξη στον τομέα αυτόν.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον πιο ερwτικό σου οίκο μέχρι το τέλος του μήνα και δεν είναι μόνο κυβερνήτης σου, αλλά και πλανήτης της αγάπης της αρμονίας και των σχέσεων Μπορεί ο μήνας να είναι πολύ καλός για θέματα που σχετίζονται με την εργασία και αυτό να σε ανεβάζει και ψυχολογικά, αλλά με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση είναι πιθανό να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να δημιουργηθεί ένας νέος έρωτας. Όπως και να έχει, η συναισθηματική έκφραση είναι περισσότερο ζεστή και γίνεται πιο ελεύθερα αυτόν τον μήνα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη του Άρη με τον Κρόνο στις 14 είναι πολύ θετική και αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες, τη συντροφικότητα και τις νέες γνωριμίες. Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε και μια νέα Σελήνη στους Ιχθύς, στον πέμπτο οίκο σου, ενώ και ο Ερμής είναι ανάδρομος σε αυτό το σημείο. Η έμφαση που δίνεται στα συναισθηματικά σου είναι τεράστια και ιδιαίτερα σε σχέσεις από το παρελθόν ή σε άτομα που μπορεί να επιστρέψουν (ή να επιστρέψεις εσύ σε αυτά). Κάθε είδος ή έκφραση εγωισμού είναι καλύτερο να αποφεύγεται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο, στον οίκο σου που σχετίζεται με τις νέες γνωριμίες, την επικοινωνία και τη δικτύωσή σου. Βέβαια, βρισκόμαστε σε μια περίοδο κατά την οποία ο Ερμής είναι ανάδρομος, όμως σίγουρα μιλάμε για μια πολύ θετική περίοδο, κατά την οποία μπορεί να γίνουν και συζητήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν και να εξελιχθούν με κάποιο τρόπο σχέσεις που είχαν “παγώσει”. Μπορεί επίσης να υπήρχε και γεωγραφική απόσταση η οποία πλέον να μην είναι πρόβλημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη του Άρη με τον Κρόνο στις 14 είναι πολύ θετική για πολλούς λόγους, πρώτα από όλα είναι όψη τριγώνου, που είναι εξαιρετικά αρμονική, δεύτερον ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σου και τρίτον ο Άρης στον οίκο του έρωτα. Η ερwτική σου ζωή ή μια συγκεκριμένη σχέση, αρχίζει να διαπνέεται από σταθερότητα και μέσα σε αυτήν, νιώθεις ότι μπορείς να έχεις αυτοέλεγχο. Η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στον τρίτο οίκο σου μπορούν να φέρουν και πρόσωπα από το παρελθόν και αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ενώ όλος ο Μάρτιος είναι ένας εξαιρετικά θετικός μήνας, η Αφροδίτη δίνει και μια σημαντική ώθηση στον συναισθηματικό τομέα. Επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος αυτή την περίοδο, είναι πολύ πιθανό να δεις πρόσωπα από το παρελθόν και να επαναξιολογήσεις σχέσεις, καταστάσεις και ανθρώπους. Μπορεί να μιλάμε και για μια επανασύνδεση φυσικά.

 

ΙΧΘΥΣ

Η περίοδος αυτή είναι δική σου! Η πρόσφατη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και ο ανάδρομος Ερμής, επίσης, στο ζώδιό σου, μπορούν να φέρουν μόνο καλά νέα και ανανέωση, αλλά και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, με τα οποία μπορεί να μπει η σχέση σας σε άλλη βάση. Εν τω μεταξύ το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο στις 14 είναι μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις νέες γνωριμίες και τη δικτύωση. Πιθανότατα έχεις μια αίσθηση αυτοελέγχου και μια τάση να απλοποιείς τα πράγματα και την επικοινωνία, κάτι που λειτουργεί πολύ βοηθητικά.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα