Μην χασετε

Νησίδες Κουζίνας: 10 πολύ ιδιαίτερες ιδέες για να τις βάλετε στο σπίτι σας

Κάποιοι αποκαλούν τους καναπέδες την καρδιά του σπιτιού.  Οποιοσδήποτε, ωστόσο, έχει βρεθεί να μαγειρεύει και ταυτόχρονα να ετοιμάζει το γεύμα των παιδιών, ενώ παράλληλα τα βοηθάει και στα μαθήματα, τότε γνωρίζει πολύ καλά πως η καρδιά του σπιτιού είναι… οι νησίδες.

Η ευκολία, όμως, δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να παραβλέψετε το design.

Δείτε παρακάτω 10 πολύ ιδιαίτερες νησίδες και εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική κουζίνα.

Σας αρέσουν τα στιλάτα πράγματα; Τότε επιδιώξτε μια νησίδα που έχει ιδιαίτερο σχήμα σαν αυτό και θα δείτε την κουζίνα σας να αναβαθμίζεται αμέσως.
Οι νησίδες πάντα πάνε παρέα με τον φωτισμό. Μια καλή ιδέα για να αναδείξετε οποιαδήποτε νησίδα είναι να βρείτε πολύ ιδιαίτερα φωτιστικά, όπως συμβαίνει σε αυτή τη φωτογραφία.
Για μέγιστα αποτελέσματα και πολύ στυλ συνδυάστε την νησίδα με ένα τραπέζι κουζίνας που θα το βάλετε στην προέκτασή της δημιουργώντας δύο επίπεδα.
Αν προτιμάτε τις στιβαρές κατασκευές που προσφέρουν διακριτική πολυτέλεια στον χώρο, τότε μια νησίδα από μάρμαρο είναι μια ιδιαίτερα chic και εκλεπτυσμένη επιλογή.
Οι πλαϊνές πλευρές των νησίδων μένουν συνήθως ανεκμετάλλευτες. Γιατί να μην τις εκμεταλλευτείτε προσθέτοντας μερικά εσωτερικά ράφια όπου θα βάλετε τα σκεύη σας, βιβλία μαγειρική ή άλλα διακοσμητικά αντικείμενα;
Αν σκέφτεστε αντισυμβατικά, τότε εμπνευστείτε από αυτή την νησίδα με το ασύμμετρο κόψιμο που θα κάνει την κουζίνα σας την τελευταία λέξη του design.
Θέλετε να κάνετε τον χώρο σας να φαίνεται μεγαλύτερος; Επιδιώξτε η νησίδα σας να έχει το ύψος ενός κλασσικού τραπεζιού και χρησιμοποιήστε κοντά σκαμπό.
Μπορεί οι μεγάλες κουζίνες να θεωρούνται πλεονέκτημα, αλλά συχνά το πρόβλημα είναι πώς θα γεμίσει ο χώρος. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, όχι μία, αλλά δύο νησίδες!
Για να εκμεταλλευτείτε πλήρως τη νησίδα σας, σας προτείνουμε να προσθέσετε μερικά μεγάλα συρτάρια όπου μέσα τους μπορείτε να αποθηκεύσετε τα σκεύη και τα πιάτα σας.
Τέλος, για εξοικονόμηση χώρου και πλήρη λειτουργικότητα επενδύστε το ένα μέρος της νησίδας με καθίσματα και προσθέστε ένα τραπέζι για να δημιουργήστε μια πολύ όμορφη και πρακτική σύνθεση.

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα