Μην χασετε

Βάσια Παναγοπούλου: Η έξοδος με την αδερφή της και η μεγάλη τους ομοιότητα-Δείτε φωτογραφίες!

H Βάσια Παναγοπούλου και ο πιο κοντινός της άνθρωπος που δεν είναι άλλος από την αδερφή της, Ανθή, εκτός του ότι είναι πολύ δεμένες, παρουσιάζουν και μεγάλη ομοιότητα στην εξωτερική εμφάνιση.

Μπορεί η ηθοποιός και θεατρική παραγωγός να μην πραγματοποιεί συχνά δημόσιες εμφανίσεις με την αδελφή της, αλλά είναι πάντα δίπλα της έτοιμη να την υποστηρίξει σε κάθε της βήμα. Πριν από λίγες ημέρες όμως, έκαναν και μία κοινή δημόσια εμφάνιση με αφορμή την θεατρική πρεμιέρα του έργου Μαντάμ Σουσού, με τον φωτογραφικό φακό να της αποθανατίζει να περνούν όμορφες στιγμές μαζί. Ποζάροντας χαμογελαστά στην κάμερα, μας έκαναν να αναρωτηθούμε πόσο πολύ μοιάζουν, τόσο στα χαρακτηριστικά όσο και στα χρώματά τους.

Να αναφέρουμε εδώ πως αν και η Βάσια Παναγοπούλου πολύ σπάνια θα κάνει κάποια νύξη για την προσωπική της ζωή και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν, είχε μιλήσει για την Ανθή, πριν από αρκετά χρόνια όταν έχασαν τη μητέρα τους, και μάλιστα με πολύ γλυκά και τρυφερά λόγια. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και κρίνετε και μόνοι σας αν μοιάζουν ή όχι:

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα