Μην χασετε

Ενοχλημένος ο Ντάνος με τις ερωτήσεις για την Παπαδημητρίου: «Δεν ντρέπεσαι λίγο;»

Συνέντευξη στην εκπομπή Ooh la la! και στην Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε και στα τελευταία δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. 

Advertisements

Γι’ άλλη μια φορά ξεκαθάρισε πως είναι δύο καλοί φίλοι και τίποτα περισσότερο: «Την έχετε φάει τη γυναίκα από την γκρίνια. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλο αυτό. Πήγαμε, φάγαμε, πληρώσαμε. Δεν την τάιζα στο στόμα. Της έδωσε να δοκιμάσει κάτι κάποια στιγμή, πολύ ανθρώπινα. Εσύ δεν έχεις πάει για φαγητό με φίλους; Εγώ είμαι πάρα πολύ περιποιητικός με τους ανθρώπους γενικά. Τι κακό έχει αυτό δηλαδή; Δηλαδή άμα σου βάλω τώρα ένα μπουφάν από πάνω και σου δώσω και ένα μπισκότο, τα έχουμε; Δεν παίζει τίποτα, εκτός από μια πολύ όμορφη σχέση. Την γουστάρω πάρα πολύ σαν άνθρωπο».

Ωστόσο, δεν έκρυψε την ενόχληση του όταν η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα φιλιά στο στόμα που υποτίθεται ότι τους είδαν να ανταλλάζουν σε πάρκινγκ. Ο Ντάνος τόνισε πως δεν ήταν σωστό όλο αυτό που έγινε, καθώς υπάρχουν παιδιά και οικογένειες στη μέση.

«Εντάξει, παρακάτω. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Τα είπε κάποιος – κάποια στην τηλεόραση και είναι και πολύ μεγάλο φάουλ γιατί πρέπει να σκεφτούμε ότι υπάρχουν οικογένειες, παιδιά. Άμα θέλω να τα φτιάξω με μια κοπέλα δεν θα πάρω άδεια από κανέναν. Δεύτερον, αν τα φτιάξω με μια κοπέλα δεν θα έχω και κανένα πρόβλημα να το πω, είτε είναι επώνυμη, είτε ανώνυμη. Εμείς βρεθήκαμε να φάμε. Πήγαμε, φάγαμε, ήπιαμε, κρύωσε, της έδωσα το μπουφάν. Είμαι μόνος μου. Δεν γυρνοβολάω. Είμαι πάρα πολύ αφοσιωμένος στη δουλειά μου», είπε στην Σάσα Σταμάτη. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα