Μην χασετε

Αιφνιδιαστικό τέλος για το Ξαναδέστε Τους! Κόπηκε η εκπομπή Μουτσινά – Ηλιάκη!

Δεν βγήκε η εκπομπή την Παρασκευή! Η ξαφνική απόφαση του Alpha ανατρέπει τα πάντα!

Αιφνιδιαστικά έπεσε η αυλαία για το Ξαναδέστε Τους το μεσημέρι της Παρασκευής. Η τελευταία εκπομπή για τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη ήταν αυτή της Πέμπτης. Αντί αυτών, σήμερα το απόγευμα είδαμε ελληνική ταινία!

Η απόφαση του Alpha να μην προβληθεί η σημερινή εκπομπή, ξάφνιασε τους πάντες. Οι ίδιοι οι παρουσιαστές του Ξαναδέστε Τους, ενημερώθηκαν το πρωί πως η εκπομπή τους ολοκληρώθηκε. Εκ των πραγμάτων δεν αποχαιρέτισαν το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, οι ιθύνοντες του σταθμού αναδιαμορφώνουν το πρόγραμμα, έτσι ώστε να πετύχουν υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Advertisements

Η επιστροφή του τηλεοπτικού διδύμου με το ίδιο κόνσεπτ δεν έδωσε την ανάσα που χρειαζόταν η πολύπαθη απογευματινή ζώνη του Alpha. Παρά τις προσπάθειες που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς με αλλαγές σε πρόσωπα και μέρος της θεματολογίας, η εκπομπή παρέμεινε σε μονοψήφια ποσοστά όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη διατηρούν καλές σχέσεις με το κανάλι, αλλά παραμένει άγνωστο αν και πως θα αξιοποιηθούν στο μέλλον.

zappit.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα