Η γνωστή ηθοποιός, Φαίη Κοκκινοπούλου, θυμάται τη συνεργασία της με τον Νίκο Σεργουλόπουλο στη σειρά «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη, ενώ μιλά και για το πώς τα πάει με τον χρόνο που περνά.
Τηλεόραση βλέπετε;
«Τηλεόραση δεν έχω στο σπίτι μου τα τελευταία τρία χρόνια. Γιατί κάποια στιγμή έπιασα τον εαυτό μου να βλέπει τηλεόραση από το πρωί που ξυπνούσα έως αργά το βράδυ. Είχα σταματήσει να διαβάζω βιβλία, να ακούω μουσική, και κάποια στιγμή το συνειδητοποίησα και είπα στοπ στην τηλεόραση. Βέβαια, αν θέλω να δω κάτι το βλέπω μέσα από το Διαδίκτυο.
Σας αφορά η τηλεόραση και η μυθοπλασία με τον τρόπο που υπάρχει σήμερα;
«Λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης στη χώρα μας, δεν υπάρχουν πια τα κονδύλια εκείνα για να βγει μια παραγωγή πληρώντας όλα τα στάνταρ. Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα. Από την πλευρά μου θα ήθελα να ξανακάνω τηλεόραση γιατί έχω πολλά χρόνια να παίξω».
Σας συγκινεί ότι ακόμη και σήμερα ο κόσμος μιλά για σειρές όπου είχατε πρωταγωνιστήσει, όπως οι «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη»;
«Ναι, είναι πολύ ωραίο να σε σταματάνε στον δρόμο και να σου θυμίζουν σκηνές από σειρές όπου έχεις παίξει. Είναι ωραίο να μοιράζομαι μαζί τους σκηνές που έχουν αγαπήσει. Ειδικά όμως από τους «Στάβλους» οι περισσότεροι θυμούνται τη σχέση που είχα τότε στη σειρά με τον Νίκο Σεργιανόπουλο».
Τι θυμάστε από την εποχή εκείνη της τηλεόρασης;
«Το σημαντικό για μένα είναι οι συναντήσεις που είχα με διάφορους συναδέλφους μου υποκριτικά. Μια τέτοια συνάντηση είναι εκείνη με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, με τον οποίο εκτός από τους «Στάβλους» συναντηθήκαμε και στη σειρά «Alma Libre» και θυμάμαι πόοο είχαμε ταιριάξει υποκριτικά από την πρώτη στιγμή. Είχαμε βρει κοινή γλώσσα. Ηταν μια αξέχαστη συνεργασία».
Πώς τα πάτε με τον χρόνο που περνά;
«Σε κανέναν, νομίζω, δεν αρέσει να γερνάει. Από την άλλη βέβαια η ωριμότητα σε απελευθερώνει, και ως άτομο βρίσκεις τον εαυτό σου. Απολαμβάνεις περισσότερο αυτά που έχεις και αυτά που σου συμβαίνουν και τα εκτιμάς. Αν μου έλεγαν προτιμάς να είσαι 20 χρονών ή όσο είσαι τώρα, δηλαδή 50, θα έλεγα 50», αναφέρει στο tv Έθνος.