Μην χασετε

«Περίμενα 20 χρόνια για να γίνω μητέρα»: Γυναίκα έγινε πρώτη φορά μαμά στα 50 της μετά από προσπάθειες 20 χρόνων

Η Chantel, μια γυναίκα που περίμενε «20 χρόνια» για να γίνει μητέρα, καλωσόρισε το πρώτο της παιδί μόλις λίγους μήνες πριν από τα 50α γενέθλιά της. H Chantel Chavez, σχεδόν 50 ετών, από τη Βρετανική Κολομβία, γέννησε τον Μάρτιο ένα υγιέστατο αγοράκι, αφού προσπάθησε να μείνει έγκυος με τον επίσης 50χρονο σύζυγό της 8 ολόκληρα χρόνια!

Advertisements

 

Η Chantel, που είχε ήταν ήδη στην εμμηνόπαυση όταν ήρθε η ώρα του τοκετού, συνέλαβε τον μοναχογιό της με εξωσωματική γονιμοποίηση και γέννησε με καισαρική τομή. Η νέα μητέρα, μάλιστα, παραδέχτηκε πως ίσως να μοιάζουν με παππούδες και όχι με γονείς του παιδιού τους, αλλά αυτό δεν την νοιάζει καθόλου. Εκείνο που μετράει είναι πως τον αγαπούν με όλη τους την καρδιά. 

 

«Περίμενα 20 χρόνια για να γίνω μητέρα» λέει η ευτυχισμένη μαμά. Πάντα λαχταρούσα να κρατήσω το παιδί μου στην αγκαλιά μου και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι το όνειρό μου επιτέλους έγινε πραγματικότητα».

Η γυναίκα γνώρισε τον άντρα της πριν 9 χρόνια στο διαδίκτυο και αρραβωνιάστηκαν μέσα σε τρεις μήνες. Στη συνέχεια παντρεύτηκαν, και έκτοτε προσπαθούν να αποκτήσουν το δικό τους παιδί. Ο σύζυγός της, βέβαια, έχει όχι μόνο παιδιά από τον πρώτο του γάμο αλλά και μικρά εγγονάκια!

 

Ο νέος του γιος, λοιπόν, που τον απέκτησε με την τελευταία του γυναίκα, είναι πιο μικρός από τα εγγόνια του. «Ο γιος μας είναι ο θείος των εγγονιών μας» εξηγεί η Chantel «κι αυτό είναι αρκετά περίπλοκο, οπότε θα τους ονομάσουμε όλους ξαδέλφια»!

Η Chantel, που θα γιορτάσει τα 50α της γενέθλια τον Αύγουστο, εξομολογείται πως οι μητέρες κρίνονται πάντα: «Οι άνθρωποι κρίνουν τις μητέρες εάν είναι πολύ μικρές, πολύ μεγάλες, αν εργάζονται, αν μένουν στο σπίτι, αν δεν είναι παντρεμένοι κ.λπ. Είμαι αρκετά μεγάλη για να ξέρω ότι αυτό είναι σωστό για εμάς και μόνο αυτό είναι που έχει σημασία».

Advertisements

 

Πηγή: dailymail.co.uk

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα