Μην χασετε

Παύλος Χαϊκάλης: «Πρέπει να καταλάβουν αρκετοί ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι»

Το πειθαρχικό του ΣΕΗ συνεδρίασε και αποφάσισε την διαγραφή του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη. Το σωματείο προχώρησε στη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ θα γίνει επανεξέταση η υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη, σχετικά με τις καταγγελίες που του βαρύνουν. Ακόμα πάντως δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι αυτή τη στιγμή αν πρόκειται για οριστική ή προσωρινή διαγραφή.

 

Ο Παύλος Χαϊκάλης εμφανίστηκε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής του Ελληνικού Συλλόγου Ηθοποιών κατά τη διάρκεια συνάντησης για να εξετάσει τους ισχυρισμούς σeξουαλικής βίας εναντίον του. Την ώρα που έμπαινε στο κτίριο του σωματείου  ο Παύλος Χαϊκάλης, δήλωσε στους δημοσιογράφους: “Προσήλθα μόνος στο σωματείο μας, σεβόμενος όλη την διαδικασία, όμως τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη στην οποία έχω προσφύγει με δική μου πρωτοβουλία γιατί πρέπει να καταλάβουν αρκετοί ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι” είπε ο ηθοποιός.

Το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ εκτός από τις υποθέσεις με επίκεντρο τους δύο κωμικούς απασχόλησαν κι άλλες καταγγελίες σε βάρος ηθοποιών που έχουν φτάσει ενώπιον του.

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα