Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που συναντάμε στην κουζίνα μας, σε ό,τι αφορά τα φαγητά, είναι το ψωμί που ξεραίνεται πολύ γρήγορα, εάν δεν το φας μέσα στο χρονικό διάστημα που πρέπει.
Υπάρχει όμως τρόπος για να το κάνεις και πάλι φρέσκο και μαλακό σαν να το αγόρασες μόλις από τον φούρνο.
Μπορείς να το κάνεις με δύο πολύ απλούς τρόπους (επιλέγεις όποιον εσύ θεωρείς πιο εύκολο) που θα δεις στο βίντεο παρακάτω, χρησιμοποιώντας, είτε τον φούρνο σου, είτε μια κατσαρόλα και λίγο νερό.
Δες το βίντεο παρακάτω και κάνε το ψωμί σου πιο μαλακό και πιο φρέσκο από ποτέ.
Advertisements
Advertisements