Μην χασετε

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Aυτό είναι το σώμα που “έφτιαξα” στην καραντίνα»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Ιnstagram και μοιράστηκε με το κοινό την απόφαση που πήρε.

 

Η ηθοποιός διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα στο ελληνικό Instagram και σε κάθε της εμφάνιση κερδίζει τις εντυπώσεις με τις άψογες αναλογίες της.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει φωτογραφίες με μαγιό και το σώμα της είναι εντυπωσιακό. Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αναφέρει πως προσέχει πολύ τη διατροφή της, γυμνάζεται συστηματικά, ενώ επιτρέπει στον εαυτό της και μερικές διατροφικές ατασθαλίες.

Advertisements

 

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Ιnstagram στην οποία δείχνει πως είναι το σώμα της μετά την καραντίνα. Μάλιστα, δεσμεύτηκε, όπως έκανε ο Will Smith πριν από λίγες μέρες, να ξεκινήσει γυμναστική και να κόψει τις βραδινές ατασθαλίες.

 

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε «Αυτό είναι το σώμα που “έφτιαξα” στην καραντίνα -σας το παρουσιάζω με παρρησία και κάποιο “ρούφηγμα”! Με αποφασιστικότητα να κόψω τις βραδινές ατασθαλίες και να εντείνω την άσκηση. Ακολουθώ το παράδειγμα του Γουίλ Σμιθ και σας βάζω “μάρτυρες” στην απόφασή μου να… χάσω τα κιλά του εγκλεισμού και να μαυρίσω (καλού-κακού)».

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα