Μην χασετε

Εκδηλώθηκε η Μαρία Ηλιάκη: Η ατάκα της στο Instagram για την αγάπη του νέου της συντρόφου

Η Μαρία Ηλιάκη φαίνεται πως βρήκε το άλλο της μισό στα μάτια του Στέλιου Μανουσάκη. Η παρουσιάστρια δείχνει τον έρωτά της, ανεβάζει τρυφερές τους στιγμές στα social media, και πλέον κάνει και Instastories που απευθύνεται σε εκείνον.

Η Μαρία Ηλιάκη η οποία βρίσκεται στην Ελβετία, αυτές τις ημέρες, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο αγαπημένος της – είναι γυναικολόγος -περιέγραφε στους followers της πώς περνάει την ώρα της εκεί. Αρχικά η παρουσιάστρια βρισκόταν στην αναζήτηση του σωστού γιαουρτιού ενώ στη συνέχεια πήγε να απολαύσει τον καφέ της μαζί με τον Στέλιο. Καθισμένη στα εξωτερικά τραπέζια του μαγαζιού, η Μαρία μας ενημέρωσε πως ο καφές αργούσε να έρθει καθώς και ότι οι στιλιστικές επιλογές των Ελβετών πελατών την έβρισκαν αντίθετη.

 

Βέβαια, η παρουσιάστρια έκανε και την αυτοκριτική της και μίλησε για το αχτένιστο μαλλί της αλλά και για τα αισθήματα του συντρόφου της. «Τα μαλλιά μου είναι χάλι, μόνο σε εσένα αρέσουν Στέλιο μου επειδή με αγαπάς. Πρέπει να βρω κομμωτήριο», είπε η Μαρία χαμογελώντας.

Advertisements

Δείτε τα Instastories

 

Advertisements

 

Τα αισθήματα όμως είναι αμοιβαία αφού και ο Στέλιος Μανουσάκης είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες ο γνωστός γυναικολόγος ανήρτησε μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού και έγραψε «Our summer», λεζάντα που χρησιμοποίησαν και στην πρώτη φωτογραφία που ανήρτησαν και οι δυο στα social τους, πριν σχεδόν ένα μήνα.

Δείτε το post

 

Advertisements

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Our summer ❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Manousakis (@stelios.manousakis) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα