Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (4-2-2019)

Η αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

 

 

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρετε με ακατάλληλα άτομα. Αναζωογονηθείτε σε σημείο να νιώσετε πως μπορείτε να υλοποιήσετε κάθε σας επιθυμία.

Advertisements

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν αποκλείεται σήμερα η αλαζονεία των άλλων να σας φέρει εκτός εαυτού. Σκεφτείτε λίγο πιο πρακτικά και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζατε μέχρι τώρα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναγνωρίστε την προσπάθεια που κάνουν για να βελτιωθούν καθώς και την ανάγκη τους να μοιραστούν περισσότερα πράγματα μαζί σας.

 

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χαλαρώστε και μη δώσετε έκταση σε καυγάδες που μπορεί να υπάρξουν, γιατί δεν αξίζει ο κόπος να ρίξετε την ψυχολογία σας.

 

ΛΕΩΝ: Φροντίστε για την επαγγελματική σας πρόοδο, για τα οικονομικά σας και για την τοποθέτησή σας μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα και αν δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε το κλίμα έχει βελτιωθεί αρκετά, οπότε μπορείτε να ανανεώσετε μια σχέση που έχει ξεθωριάσει ή να αρχίσετε κάτι καινούριο.

 

 

ΖΥΓΟΣ: Θα ενισχυθεί θετικά ο οικονομικό σας τομέα, δίνοντάς σας νέους τρόπους αύξησης των εισοδημάτων σας. Δώστε προτεραιότητα στις ερwτικές σας σχέσεις και στην επικοινωνία μεταξύ σας.

Advertisements

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε πραγματικότητα ότι μέχρι σήμερα ήταν πέρα από τα συνηθισμένα σας και παράλληλα παρασύρετε τους άλλους με τη δημιουργικότητά σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διαίσθησή σας αλλά και η ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε γρήγορα τα γεγονότα και τι κρύβεται πίσω από αυτά, θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε αρκετές από τις εκκρεμότητές σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναγνωρίστε τις πραγματικές ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν νέες πηγές εσόδων. Είναι η στιγμή της τόλμης, όχι όμως της αλόγιστης σπατάλης, γι’ αυτό μην παρασυρθείτε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αισθηματικά κάτι καινούριο θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά, αλλά επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μην κρατήσει για πολύ, πριν επενδύσετε σε αυτή τη σχέση απαιτείται να σιγουρευτείτε για την ποιότητά της.

 

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να προτιμάτε οι σχέσεις σας να είναι σταθερές, αλλά συγχρόνως να σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε την ελευθερία να κάνετε αυτά που θέλετε.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα