Οι φόρμες σιλικόνης κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη σχετικά με το ψήσιμο των κέικ, των cupcakes κ.α. γλυκών που είναι απαραίτητο να μπουν στον φούρνο.
Παρόλα αυτά, είναι ένα σημαντικό λάθος που πρέπει να αποφύγεις, το οποίο οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν. Οι φόρμες σιλικόνης ΔΕΝ χρειάζονται βουτύρωμα και αλεύρωμα. Αν η ποιότητα τους είναι καλή, τότε το κέικ π.χ. δεν πρόκειται να κολλήσει.
Σημαντικό όμως είναι να κρυώσει λίγο πριν το ξεφορμάρουμε, ειδάλλως μπορεί να σπάσει στη μέση.
*Φωτογραφία: Pinterest
Advertisements
Advertisements